Дидо от Д2 с пореден провал във „Фермата“

Вокалистът на Д2 Дидо за четвърти пореден път се провали във вътрешното състезание в риалитито „Фермата“ за нов седмичен началник в шоуто. В писмото си отпадналата в неделния дуел бесарабска певица Лилия посочи Дидо като най-достоен за поста, останалите участници също му гласуваха доверие и го изпратиха да се бори за шефското място срещу Жоро, който пък беше изборът на екипа на продукцията.

Верен на традицията и на каръщината си обаче, Дидо отново не успя да си извоюва победата и в крайна сметка след дуела поздрави опонента си за триумфа му. С типичното си чувство за хумор певецът използва загубата, за да се обърне с молба към съфермерите си повече да не го избират за претендент, защото му е писнало да го побеждават.

Така, след като Жоро оглави стопанството през първата седмица на шоуто, сега той отново има шанса да се докаже като ръководител. Първата задача, която постави, беше към най-близкия му приятел Роман. Той нареди на емигранта да почисти къщата на фермера от боклуците, които се събраха, след като именно по време на ръководството на емигранта тя се подпали. Това наложи разбиването на комина на постройката и повторното му изграждане.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл