Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

70-годишен моторист в болница, след като му отнели предимство на пътя

Дина Шошева, 94-ият тотомилионер: Най-важното е човек да вярва и да не спира да играе Над 5 милиона е джакпотът за неделния тираж на "Тото 2 - 6 от 49"

И вчера джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ оцеля! За неделя сумата ще достигне рекордните 5 200 000 лева. Какво е да си тотомилионер – вижте в интервюто с 94-ия милионер на тотото – Дина Шошева. През февруари месец актрисата от Русе спечели сумата от  4 458 172 лева.

– Г-жо Шошева, вие сте 94-ият тото милионер на България! Kакво е чувството, когато разбереш, че вече си по-богат с почти 5 000 000 лева?
– Чувството не може да се опише с думи, трябва да се преживее. Първоначално е еуфорията и радостта, после се приземяваш и разбираш, че трябва да си отговорен и да управляваш правилно тези средства. Защото те не са никак малко!

– Продължавате ли да играете тото? Коя е любимата ви игра?

– Аз играя тото от 40 години, от 1978 година, би било странно за самата мен да спра просто ей така. Това ми носи удоволствие и въпреки спечелената сума искам да съм част от семейството на Спорт Тото и да подпомагам спорта. А като играя тото допринасям за това, защото БСТ дава 33% от постъпленията си в подкрепа на българския спорт.
Любимата ми игра е 6 от 49. Все пак тя ми донесе голямата печалба и направи живота ми по-спокоен – за мен и дъщеря ми. Понякога пускам фишове и за другите игри, това ми носи нова емоция и очакване. Даже скоро спечелих тройка от 6 от 42.

– Спомняте ли си числата, с които спечелихте джакпота? Вярвате ли в късмета си?
– Разбира се, че ги помня – 10, 18, 20, 21, 33 и 44. Точно тези числа са много специални за мен, защото бяха написани от майка ми преди да почине. Но моето хоби е да си записвам всички изтеглени числа от предишни тиражи и да предсказвам следващите числа. Имам специална тетрадка за това. Забавно ми е и вярвам в символиката на числата, както и в късмета си. Трябва да вярваш, за да спечелиш и да разчиташ знаците на съдбата.

– Предполагам знаете, че сега джакпотът в играта 6 от 49 е над 5 000 000 лева. Какво ще пожелаете и посъветвате тото почитателите, които искат да спечелят и станат тото милионери като вас?

– Както казах, най-важното е човек да вярва и да не спира да играе. Трябва да сме постоянни и рано или късно съдбата ще ни зарадва. Вече съм сигурна в това, че всеки има своите щастливи числа, които в определен момент от живота му ще го зарадват.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.