Дневен хороскоп на Алена за вторник, 14.01.2020

ОВЕН

Запознанствата ще ви обогатят с приятни изживявания. Интересните и оригинални идеи изискват време, за да ги дооформите, преди да ги поднесете. Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени. Лошото настроение няма да ви помогне за успешното изпълнение на служебните ви задължения. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте импулсивност и не се заяждайте за грешките, които неволно са допуснали вашите колеги, особено ако са бързо поправими. Нямате право да ги унижавате, особено в присъствието на външни хора. Търпението и тактът са във ваша полза. Поставете началото на обсъждане на нови идеи. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Желанието да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Не изяснявайте отношенията си, ако сте ги обтегнали заради необмислени обидни квалификации. Ще изпитате раздразнителност от непрекъснатите семейни проблеми, които ви следват от сутринта. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

РАК

Колкото и да ви е трудно да надмогнете обидата си към хора, които според вас са ви предали, възобновете прекъснатите приятелства. Във ваша полза е да създадете нови, полезни запознанства. Трудностите са породени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им, не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор.

ЛЪВ

Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се справите сами. Докажете, че сте способни да преодолявате трудностите на пътя си. Промените, които предприемате неочаквано, ще станат причина за разногласия с вашите колеги. Не пътувайте, за да се справите успешно със служебните си задължения! След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ДЕВА

Днес ви предстои напрегнат, но въпреки това изпълнен със спокойни мигове работен ден. Бъдете обективни в преценката си и не спорете с колегите си. Не опитвайте да наложите погрешното си мнение на всяка цена. Няма да съсипете авторитета си, ако признаете грешките си и поискате помощ, за да ги отстраните. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят с ненужни приказки главата на партньора ви и ще го изнервят.

ВЕЗНИ

На работното място бъдете умерени и не се опитвайте да надскочите възможностите си. Забравете амбицията да отхвърлите задачите си, защото няма как да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като награда за положените усилия, въпреки че са увенчани с успех. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена.

СКОРПИОН

Бъдете отговорни към задълженията си особено към новите доходоносни задачи, които са примамливи, но дали наистина носят високи приходи няма как да сте сигурни. Завършете до обед започнатите задачи, които са изостанали заради отсъствието на ваш колега. Възстановете хармонията и добрите отношения в дома си. Отново сте във върховата си форма. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания, та дори и част от тях. Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Себеанализът е задължителен. Преценявайте успехите и неуспехите си с разума, за да не се окажете губещи. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнес-дами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите до обед със служебните си задачи. Денят не ви позволява да правите крачката към начинания. Постарайте се да избягвате компанията на агресивно спорещи ваши колеги. Не се намесвайте, ако спорът им не ви засяга. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия.

ВОДОЛЕЙ

Приемете допълнителни задачи. През втората половина на деня ще се сблъскате с интриги, които целят да развалят настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще успеете да нанесете съкрушителен удар на интригантите. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня.

РИБИ

Не иронизирайте събеседниците си, дори и ако видите, че искат да блеснат пред вас без да имат нужните знания. Отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани. Бъдете внимателни и прозорливи. Избягвайте критичните изказвания. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

Коментари

Задължително поле