Дневен хороскоп на Алена за вторник, 24.09.2019

ОВЕН

Не прекалявайте с претенциите си на работното място и се заемете сериозно със задачите си. Бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Проявете инициативност и настойчивост. На работното си място не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ТЕЛЕЦ

Денят ви е напрегнат заради невъзможността да се справите с обемна информация, която ви е необходима за реализиране на вашите идеи и планове. Заемете се със задачите си, ако сте на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

БЛИЗНАЦИ

Обмислете бъдещите си идеи, проекти и планове. Не бързайте да ги споделяте. Пътуванията ще са успешни. Очаквайте приходи. На работното си място очаквайте спор с колегите или деловите партньори за пари, които могат да доведат до личните ви загуби. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

РАК

Очакват ви неприятни разговори на вашето на работно място. Не спорете и не се опитвайте да прикривате грешките си, а ги поправете. По-добре се примирете с упреците, защото сте ги заслужили. Стабилизирайте позициите си и не се противопоставяйте на никого. Проявете настойчивост и инициативност. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

ЛЪВ

Днес се оставете изцяло в ръцете на Съдбата, която ви закриля, ако не сте прибързани и не допускате намеса в живота си на хора, които ви вредят. Причината за професионалните ви проблеми е във вас. Забравете за нежеланието ви да се подчините на новите правила, срещу които се противопоставяте от няколко дни. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

ДЕВА

На работното място ще постигнете успех, ако не споделяте с непознати проектите си. Ако сте колебливи, ще удължите времето за изпълнение на задачите и ще си създадете проблеми с колегите. Проведете по телефона разговорите с началниците си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, защото са във ваша полза. Работният ви ден е напрегнат. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

ВЕЗНИ

Днес ви очаква успешен ден, който ще запомните с разрешаването на много проблеми. Трудностите ще ви амбицират да докажете на какво сте способни. Не избягвайте нарочно новите делови запознанства. Възможна е появата на покровители, които ще ви помогнат да осъществите плановете си. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

СКОРПИОН

Не е във ваша полза да предприемате промени на работното място и в личния живот. Поставете си ясна и конкретна цел и се заемете с нейната реализация. Пътуванията са нежелателни. Ако сте зад волана бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. На работното си място се предпазвайте от грешки. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Странично влияние може да затрудни в значителна степен придвижването ви по пътя към успеха и осъществеването на планираните задачи. Стремите се към поставената цел, но е във ваша полза да бъдете коректни. Раздразнителни сте, затова е добре да не обръщате внимание на забележките, които ви отправят колегите ви. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, което лесно може да бъде превърнато в разбирателство. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

КОЗИРОГ

Отново ви предстои неприятен ден, заради новини, които могат да ви попречат да се справите със задачите си, въпреки вашата самоувереност, а и заради факта, че не осъзнавате положителното от ненамесата си във въпросния проблем. Избягвайте общуването с непознати хора, за да не ви разочароват. Трудностите също ще ви притеснят, въпреки че са преодолими. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни през целия ден, защото имате много работа след поредицата почивни дни, а успоредно с нея и нови задачи. Преценявайте думите и постъпките си. Склонни сте да обиждате. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните служебни разговори. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

РИБИ

Въпреки проблемите на работното място, създадени от делови партньори, които са проявили некоректност, запазете доброто си настроение в този ден. Ще се справите и този път успешно и във ваша полза. Работата ви спори, ако сте отговорни на работното си място. Не давайте заеми! До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

Коментари

Задължително поле