Дневен хороскоп на Алена за неделя, 09.02.2020

ОВЕН

След като осъзнавате в почивния ден, че сте предизвикали проблеми заради ваши пропуски ще се наложи да проведете разговори с ръководството, за да ги разрешите. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата, въпреки че деня е спокоен и ви го позволява. Въпреки, че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите и ще получите похвала, ако сте търпеливи. Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден, неизвестно защо, трудностите ви преследват както в личните така и в деловите отношения. Не си нанасяйте сами вреда с ненужни притеснения, а се заемете със задълженията си като се вслушате и в своя вътрешен глас, който ще ви посочи и причината и как да се справите. Успехът е с вас през целия ден, ако не допуснете притесненията да навредят на самочувствието ви. Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

БЛИЗНАЦИ

Привидно се радвате на успех и признание в почивния си ден, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания, само защото са ви помолили много да се включите и да помогнете на приятели. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с вашите бъдещи делови партньори. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РАК

Успехът е с вас в почивния ден, но го заслужете като докажете, че сте отговорни към задълженията си и не се оплаквате, че имате работа и днес. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките и колегите си. Всички делови разговори днес са успешни, дори и ако не сте на работното си място. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ЛЪВ

В почивния ден не е е във ваша полза да си внушавате проблеми, защото те са само във вашите мисли, въпреки че можете да ги проектирате в реалността на вашето ежедневие. Заредени сте със сили и желание за активна работа и успехът в начинанията ви е гарантиран. Споделете с вашите колеги плановете си до края на месеца като ги поканите на вечеря. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията.

ДЕВА

Променете отношението си към вашите колеги и не бъдете добронамерени към завистливите. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения. Днес, в почивния ден, не е във ваша полза да разговаряте по делови въпроси. Заемете се само с рутинните си задължения, това е достатъчно за да отхвърлите натрупаата се работа и да се подготвите за новата. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

ВЕЗНИ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите колеги и близки в този почивен ден. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си, защото на работното място не работи във ваша полза. Важно предупреждение е да не се ядосвате, че сте длъжни да се занимавате със спешни служебни задачи. Успехът е с вас именно заради умението ви да ги приемете и завършите. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада.

СКОРПИОН

Заемете се със служебните си задължения, въпреки че деня е почивен. Във ваша полза е да избегнете деловите разговори и запознанствата, които не са предвидени за днес. Ще ви донесат бъдещи проблеми. Срещите с непознати, които постоянно кръжат около вас и упорито търсят начин да се приобщят към професионалното ви обкръжение, не са във ваша полза. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ви е да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите до края на почивния, но за мнозина от вас работен ден. Бъдете предпазливи с обещанията за финансови инвестиции, дадени заради добросърдечността ви и се доверете на интуицията си. Заетите със спешни служебни задачи да бъдат по-дейни, но и отговорни. Днес имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения, ако не сте семейни с интимната половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

КОЗИРОГ

Няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори и в почивния ден. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако в този ден решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не само че не сте планирали, а и не сте наясно с техните параметри. Вечерта ще ви зарадва гостуване на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина. Уловете мига, защото любовта е до вас. От вас зависи да забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Не е във ваша полза в почивния ден да се обвързвате с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно. Предпазливостта ви носи успех. Няма да липсват и запознанства, въпреки че са неочаквани и може да се разочаровате. На вашето работно място бъдете изключително дейни, защото имате възможност да постигнете финансов успех. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

РИБИ

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи в почивния ден. Запознанствата ви носят бъдеща полза, ако не проявявате при първа среща доверчивост. Откажете предложената ви допълнителна работа, след като сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите наказание или подигравките на вашите колеги, които ви нараняват. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж, защото ще могат да общуват добре когато заживеят заедно. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

Коментари

Задължително поле