Дневен хороскоп на Алена за неделя, 10.11.2019

ОВЕН

Днес, в почивния ден, ви изнервят трудности, които са породени от ваши грешки и пропуски на колегите ви. Ще променят изцяло плановете ви за деня, но това е във ваша полза. Запазете спокойствие и разчитайте на себе си. Проверете всичко внимателно и не разпращайте документи, подписани от вас, без да сте ги прочели отново. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на месеца, но и на годината. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

ТЕЛЕЦ

Не рискувайте с нови задачи, за да избегнете финансови загуби. Денят е почивен, но въпреки че ви носи добри приходи, заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий сте в състояние да инвестирате в губещи сделки заради ласкателствата на колегите ви и податливост на влияние в нечия полза. Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Пригответе се за неприятни новини, които са свързани с финансови проблеми във вашата фирма и за които научавате в почивния ден. Бъдете търпеливи и въздържани. Не обвинявайте вашия счетоводител и подчинените си, особено след като Меркурий е ретрограден. Писателите, художниците, актьорите и музикантите имат възможност за изява. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

РАК

Ако се налага да подписвате финансови документи при възможност го отложете за следващите дни, днес не само че деня е почивен, а и Меркурий продължава ретроградното си движение. Не взимайте прибързани решения на работното място и не допускайте да ви манипулират. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с колегите и деловите си партньори. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с непоходящ партньор и сега е време да се разделите. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си.

ЛЪВ

Очаквайте добри резултати в професионално отношение в този почивен ден. Задълбочаването в работата и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и признание. Не е желателно да пътувате, защото мислите ви за заети с неотложни задачи и сте разсеяни. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка.

ДЕВА

Не допускайте да ви оказват натиск на работното място в този почивен ден и не изпадайте в противоречие с принципите си. Бъдете сдържани и хладнокръвни. Не реагирайте емоционално на това, което става около вас. Отрицателната нагласа би довела до финансови загуби, заедно с ретроградното движение на Меркурий. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.

ВЕЗНИ

Денят е почивен и благоприятен за начинания. Направете уговорка за инвестициите, които сте уговорили, но не бъдете прибързани заради ретроградното движение на Меркурий. От вас зависи да избегнете загубите. Възможен е конфликт с хората от обкръжението ви, заради нежеланието ви да се подчините на неписаните закони на работното място. Бъдете търпеливи и сдържани. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не проявявайте сервилност при делови разговори в този почивен ден. Бъдете внимателни при работа с финансови документи и не ги подписвайте докато Меркурий е все още ретрограден. Възможни са загуби. Поемете инициативата на работното си място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени.

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете прекалено доверчиви в почивния ден. Подгответе се както за положителни така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени финансови загуби заради все още ретроградното движение на Меркурий. Всяко ваше решение може да има неочаквани последици. Ако се наложи променете плановете си. Не търсете нова работа. Няма да постигнете желаното. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес, в почивния ден, сте готови за нови подвизи, с цената на много трудности, които не сте предвидили. Не поставяйте прибързано ново начало и не предприемайте пътувания зад граница. При запознанство не градете планове за съвместно делово сътрудничество, защото смесвате мечтите си с действителността, а и Меркурий все още е ретрограден. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи в почивния ден. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми и заради пречките от ретроградния Меркурий. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изисква намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, които ви дължи. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна, особено ако сте уговорили да отидете на вчера. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

РИБИ

Стабилизирайте отношенията си на работното място, дори и ако в почивния ден се налага да сведете глава, да смирите гордостта си и да се извините на колегите си, въпреки че не обичате да признавате вината си. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи, въпреки все още ретроградния Меркурий. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

Коментари

Задължително поле