Дневен хороскоп на Алена за неделя, 26.01.2020

ОВЕН

Имате сили и възможности да се справите с всичките си служебни задачи, въпреки че деня е почивен. Не се притеснявайте, ако се налага да пътувате, защото не се очертават трудности. Посетете ваши роднини или приятели, ако сте си взели почивен ден, въпреки че работа днес ви спори, ако се освободите от песимизма си и не търсите насила проблеми. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор и да се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ваши колеги приемат поведението ви на работното място като нежелание да сте им полезни в почивния ден, въпреки че сами сте предложили помощта си. Те винаги са ви подавали ръка, но явно нещо ги е ядосало. Време е да си направите равносметка на постигнатото до този момент. Занимавайте се само с рутинната си работа. Преценете финансовото си състояние. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте приходи от днешната си работа, въпреки че деня е почивен. Ваш колега не е съгласен с мнението ви, спори заядливо и ви ядосва но не бива да се впечатлявате и да обръщате внимание. Не превръщайте този факт в драма и не се оплаквайте, не натоварвайте психиката си. Няма да срещнете подкрепата на колегите си нито защита от тяхна страна. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

РАК

Отдайте се на активна и успешна работа, свързана със спешни служебни задължения, които ви зарадваха, въпреки че сте отговорни и залагате авторитета си. Общуването с ръководството в почивни яден е затруднено заради вашата необщителност и склонност да критикувате. Бъдете упорити и изисквайте подкрепа, ако идеите ви са доказано доходни. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимния си партньор.

ЛЪВ

От сутринта в почивния ден сте заети с неотложните си задачи на работното място. Приходите, които ще получите са отлична стартова основа за нов бизнес и за стабилизиране на финансовото ви състояние. Планирали сте задгранични пътувания, чиято подготовка трябва да започне веднага. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи през последите дни.

ДЕВА

Не взимайте важни решения под влияние на емоцията в този почивен ден. Не давайте неизпълними обещания. Не се включвайте в разправия, която не ви засяга, само защото сте решили да защитите ваш колега, когото почти не познавате. За непоисканото добро ще си получите наказанието и то веднага, а омразата му ще ви срази. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки. За да ви отмъстят партньорите ви, може да ви лишат от интимни мигове и секс.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото, за да имате признание и успех. Днес, в почивния ден, е от огромно значение за бъдещите ви успехи да сте умерени в изказванията си пред колегите, ако са свързани със спорни въпроси по професионални проблеми. Не прекалявайте с желанието си да покажете своята компетентност, дори и сте над нивото на околните. Рискувате да отблъснете колегите си. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви, да се изпокарате и да се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Мнозина ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение в този почивен ден. Не се опитвайте да надскочите себе си, за да избегнете и грешките и преумората. Планирайте работата си за следващите дни. Обмислете най-важните си задачи и при необходимост ги обсъдете с вашите колеги. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат парите от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си, защото сте уморени. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнали съгласие, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не провеждайте разговори за разширяване на дейността си. Днес, в почивния си ден, няма да срещнете подкрепата на влиятелни хора, въпреки дадените обещания. Прибързаността ви вреди и може за секунди да съсипе авторитета, който сте градили с години. Предстои ви напрегнат и рутинен ден. Късметът ви изневерява. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Прекалили сте и партньорът ви не вярва на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Бракът ви е пред разпад.

КОЗИРОГ

Бъдете сдържани в общуването, предпазливи и разумни, ако искате да превъзмогнете с лекота трудностите в почивния ден. Недоглеждане от колегите ви при изпълнението на поставените задачи, ще усложни отношенията ви. Емоцията ви пречи да водите спокойни разговори и да намерите изход от създадената ситуация. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се съгласявайте в почивния си ден да се срещате с непознати хора, защото сте напрегнати и лесно ще избухнете, създавайки неприятно впечатление. Не сте склонни да приемете новите делови предложения, които ви поднасят. Притеснени сте, че може да сте губещи, ако участвате в начинания, свързани и с други хора. Личните ви отношения изискват да сте женствени, чаровни и по-отговорни към интимния си партньор. Не създавайте повод за отдалечаването му и за липсата на сексуални удоволствия.

РИБИ

Наблюдавайте внимателно събитията на работното си място в почивния ден , за да си направите верните изводи и да се впуснете в полезни промени, свързани с професионалното ви развитие. Въпреки трудностите, налагащи да промените плановете си, отхвърляте служебните си задачи с лекота. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

Коментари

Задължително поле