Дневен хороскоп на Алена за неделя, 27.10.2019

ОВЕН

Ядосват ви неочаквани разходи от спестяванията ви, свързани със забавени плащания, за които получавате известия в почивния ден. Ако предишния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказанието. Ако сте спазили изискванията успехът е с вас. Пътуванията са успешни. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ТЕЛЕЦ

Имате подкрепата на деловите си партньори, въпреки че деня е почивен. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни, ако не са изненадващи и сте подготвени за тях, но и неочакваностите ви носят полза. Ако управлявате ваш бизнес, днес може да се заемете с изучаването на чужд език. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не се изкушавайте в почивния ден да обсъждате с вашите колеги новите си проекти, защото може да се депресирате от техния отказ да ви подкрепят. Внимавайте защото сте отдадени предимно на работа, но е добре вечерта да не забравяте за почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

РАК

В този почивен ден сте склонни да се заяждате с вашите колеги само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е във вас. Поставете началото на нов творчески проект. Срещите на работното ви място са особено важни за бъдещите ви професионални изяви, въпреки че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте. Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ЛЪВ

Осъзнавате, че заради вашето лекомислие сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който дълго ще трови настроението ви и ще ви изнервя през следващите месеци. Действията ви в почивния ден не бива да са импулсивни. По-добре бъдете отговорни и бързо се справете с това, за което са ви повикали. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но са ви подсказали, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали отговаря на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте идеите си с непознати хора. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас, но вие се инатите и искате да подреждате живота им. Не ги наранявайте с нахлуването в личното им пространство. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

ВЕЗНИ

Може да се окажете в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота в почивния ден. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате дарение, заради настойчивостта на ваши роднини, ако не сте видели документите, които удостоверяват, че средствата наистина са за лечение. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Гневни сте на целия свят заради невъзможност да осъществите плановете си, но околните не са ви виновни. Рискувате да отблъснете любимите си хора.

СКОРПИОН

Ще ви зарадват неочаквано големи приходи, за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното, а новината стига до вас в почивния ден. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание не само през тази, а и през следващата седмица. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Ще създадете ненужно напрежение на работното място, заради вашите притеснения, които си творите незнайно защо в почивния ден. По-добре бъдете уверени в собствените си възможности. Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си планове. Не изпадайте в крайности при разговори с вашите колеги. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството, защото няма как да ги оправдаете. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, а вие сте податливи на измами, заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно. Денят е неблагоприятен за търговия и делови разговори. По-добре е да отложите дори и привидно приятния обяд, който сте уговорили с ваши делови партньори. Не бъдете агресивни към партньора си, ако ви е засегнал по някакъв начин, особено заради веши думи, изречени не на място. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Денят изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Почивен е, добър е за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши партньори ви поднесат информация за неуспешна сделка, провалена по тяхна вина, която засяга и вас, но няма да наруши финансовата ви стабилност. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Пригответе си нещо вкусно за хапване. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

РИБИ

Имате възможност в почивния ден да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате шанс да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите колеги, които постоянно се стремят да ви надскочат. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете.

Коментари

Задължително поле