Дневен хороскоп на Алена за петък, 06.12.2019

ОВЕН

Звездите отново не благоприятстват активна работа в този ден. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни половинки с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.

ТЕЛЕЦ

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. Не допускайте професионалните ви стремежи и задълженията ви, които са все по-натоварващи и отговорни да вредят на личния ви живот. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате.

БЛИЗНАЦИ

Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете началото на нови занимания. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете, че имате пари, защото идва края на годината и ще са ви необходими. Ако дадете заем, ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си.

РАК

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал, за да не се окаже, че няма как да се придвижите по късните часове до дома си. Останете с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ваши делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната кампания. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Следобед не е изключено да се влюбите в новото си завоевание и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте.

ДЕВА

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Вечерта ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, ако сте поканени на гости и срещнете новото си увлечение. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение.

ВЕЗНИ

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден и не ги надскачайте. Избегнете рискованите сделки. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от деня и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Не са изключени проблеми с колегите ви, ако сте се заели с нови и важни задачи на работното си място, а те умишлено ви пречат. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си, ако сте семейни към брачната си половинка. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение. Приходите са достатъчни за да имате и за данъците и за празничните дни в края на месеца. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Вечерта не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, защото те си имат своя скрита цел. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Коригирайте поведението си спрямо вашите близките си. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

ВОДОЛЕЙ

Без колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако трябва да уволнявате ваши служители. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви, за което имате вина и вие. Депресирани сте и от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината е вашата заетост.

РИБИ

Пригответе се от сутринта за трудности на работното място, които са неочаквани, но е било редно да ги предвидите. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че ще намерите начин да се справите. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради ставащото на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле