Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 04.11.2019

ОВЕН

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат. Ще получите мечтаното признание въпреки ретроградното движение на Меркурий. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта, само защото сте изнервени! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

ТЕЛЕЦ

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

БЛИЗНАЦИ

Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас, за да ви искат заеми, които е редно директно да откажете, за да не търпите загуби заради ретроградния Меркурий. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни.

РАК

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви и от ретроградното движение на Меркурий. Запознанствата преценявайте с разума си, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор, от когото след това да не успеете да се освободите без страдания. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати.

ЛЪВ

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете, но това е ваше право след като Меркурий и днес е ретрограден. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви, но причината е двустранна. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

ДЕВА

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разум и предпазливост нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка, ако са готови на компромиси. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

ВЕЗНИ

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект, но не инвестирайте заради ретроградното движение на Меркурий. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

СКОРПИОН

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задачите ви. Имате възможност да започнете предпазливо нови задачи около обед. Прибързаността е забранена. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава заради ваша изневяра, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

КОЗИРОГ

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно. Не пропускайте да се приберете навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

ВОДОЛЕЙ

Промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Очаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно, а най-вече защото Меркурий продължава ретроградното си движение. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили.

Коментари

Задължително поле