Дневен хороскоп на Алена за сряда, 12.02.2020

ОВЕН

Емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения, но не във ваша полза, ако са плод на импулсивни действия. Не е във ваша полза да провеждате разговори с вашите колеги. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за начинания и за импровизирана смяна на работното място. Последиците ще са си само за вас, ако сте непредпазливи. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена.

ТЕЛЕЦ

Обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предприемате, особено на работното място. Ако сте отговорни ще ви изненадат приходи. Няма да ви подминат и интересни делови предложения. Съветът ми е да не сте прекалено упорити в опитите на наложите новите си идеи, защото ще се сблъскате с противопоставянето на вашите колеги. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

БЛИЗНАЦИ

Успехът е с вас, дори и ако не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. До обед ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

РАК

Успешни са вашите делови разговори. Следобед имате възможността да проведете среща с вашите нови колеги или служители и да им разясните техните задължения, но без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекаленото си упорство и инат и приемете с благодарност критиката на ръководството. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Всички задачи, които започнете ще завършите с успех до края на деня, ако не са с дълъг срок на изпълнение. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект с вашите колеги, който също е успешен. Пътуване в деня ви носи очакваните резултати. От вас зависи да си извоювате поредната професионална победа. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

ДЕВА

Въпреки трудностите се изявете като добри професионалисти в този ден. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете провал ще поемете цялата вина. Ще отхвърлите повече от планираната работа и ще приключите с изоставането доволни от себе си. Не ви съветвам да се отклонявате от задачите заради пътуване. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

ВЕЗНИ

Трудностите са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите, въпреки че ползата е едностранна, а вие давате благата, за които не получавате благодарност. Заемете се със служебните си задължения. Стремежът към промяна може да се окаже с необратими негативни последици, ако се поддадете на съветите на непознати хора. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор.

СКОРПИОН

Денят е изпълнен с изненади за вас - неочаквани, неприятни, но и не малко приятни. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности и отговарят на вашата квалификация. Успехите в материално отношение са ви гарантирани, ако не инвестирате прибързано, за да не претърпите бъдещи загуби. След работа излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не се изкушавайте от висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си.

СТРЕЛЕЦ

Приложете знанията и уменията си и ще осъществите всичките си планове, но не разчитайте на чудеса, ако ви липсва важна информация. Вашите колеги ви наблюдават завистливо, естествено и по разбираеми причини без желание да ви помогнат. На вашето работно място разчитайте предимно на себе си, след като сте решили и днес да сте дейни. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Разчитайте преди всичко на собствените си сили и не се надявайте на помощ, но и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония подчинените си. Всички служебни задължения отхвърляте с лекота. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената романтична среща. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Ако не се осланяте само на късмета си, успехът ще ви споходи още сутринта. Не са изключени неочаквани делови предложения и реална възможност да сключите договор за допълнителен бизнес. Подгответе се и за неочаквани събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

РИБИ

Бъдете внимателни със задачите на вашето работното място. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите колеги. Успехът през целия ден е с вас, ако не сте прекалено капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на късмета си. Вечерта се усамотете. Личните отношения са проблемни. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

Коментари

Задължително поле