Дневен хороскоп на Алена за сряда, 15.01.2020

ОВЕН

Не се опитвайте да прикривате проблемите на работното място, само за да не бъдат уволнени ваши колеги. Признаването на грешките ще ви даде яснота какво трябва да промените и дали имате потребност от помощ. Бъдете отговорни. Ще се наложи да поемете отговорност за важна финансова сделка. Ваш съдружник ще ви подкрепи и за ваша изненада ще действа във ваша полза. Вечерта възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, ако сте се изпокарали заради ваш женски капризи.

ТЕЛЕЦ

Отхвърлете служебните си задачи по възможност до обед. При възникнала необходимост да подпишете спешни документи откажете директно. Може само да ги подготвите. Проведете разговори с роднините си, които имат имуществени претенции към вас. Нерешени проблеми в семейството ви се натрапват от сутринта и ще ви наложат да действате крайно и решително. За пореден път изпадате в противоречие с мнението на близки си. Вечерта докажете, че сте готови на примирие и чувствата към брачния партньор не са се променили.

БЛИЗНАЦИ

Не се ядосвайте заради клевети, станали причина за агресивното отношение на вашите колеги. Изяснете веднага проблема, за да не се задълбочи, преминавайки във взаимна омраза. Бъдете внимателни в общуването. На работното място всичко излиза извън контрол. Няма как да завършите планираните задачи, заради неочаквани трудности. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие, скъпи дами. Вечерта продължете разговорите у дома. Сексът изобщо не е приоритет на интимния ви партньор и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.

РАК

Обмислете как да вложите вашите пари в успешен и доходен бизнес. Не ви съветвам да пътувате, дори и ако се налага да проведете делова среща. Заети сте с важни служебни задачи, но има хора, които настояват да ви видят без да се съобразят с вашето време. Вместо да се ядосвате откажете срещата и се задълбочете в работата си. Не се изненадвайте, ако отношението на близките ви се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, въпреки че сте жени и трябва да се грижите и за семейството. Вечерта подгответе романтична вечеря и се усамотете с любимия. Отдайте се на чувствата си и на сексуални наслади.

ЛЪВ

Забравете за намерението си да провеждате разговори с ваши делови партньори. На работното място трудно се справяте със задълженията си. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Най-добре е да не пътувате. Разсеяни сте и трудно ще избегнете проблемите, дори и ако са по чужда вина. В личният живот постигате спокойствие, скъпи жени, без значение на каква възраст сте. Ако сте несемейни и сте срещнали подходящ партньор, обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ДЕВА

Днес не предприемайте пътуване. Анализирайте събитията на работното си място. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Не се впускайте в необмислени и ненужни промени. Ако се налага да приключите спешните си служебни задачи, имате достатъчно време до обед, а след това се заемете с другите си задължения. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си и са ви засегнали, а вашето женско его е наранено. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението.

ВЕЗНИ

Денят изисква да прецените дали ви е необходима помощ и още днес се свържете с хора, които могат да ви бъдат полезни. Независимо в какво се състои възникналия проблем, съхранете доброто си настроение. В случаен разговор с колеги, с които сте излезли на разходка, ще научите за предстоящи промени на работното си място. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома, въпреки че знаят каква е причината - отишли сте да пазарувате. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

СКОРПИОН

Преодолявате с лекота трудностите, само ако анализирате събитията и намирате причината, които блокира пътя ви. Не сте в състояние да овладявате своята чувствителност и ще се окажете под непрекъснатия прицел на някой, който ви се оплаква. На работното място завършете задачите си, ако ви притискат срокове за тяхното изпълнение. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради ваша страна любовна авантюри, която е излязла на бял свят. Явно се е разприказвала някоя от приятелките ви, която ви завижда.

СТРЕЛЕЦ

Активността ви на работното място до обед ви помага да печелите с лекота парите си и дори да направите планове за инвестиции. Не отказвайте допълнителните задачи. Търговците ще реализират невероятни приходи. Бизнесмените да подготвят предложенията, които трябва да обсъдят на работен обяд, без да подписват договори. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от вниманието на партньора си и от полезния и зареждащ ви със сили секс.

КОЗИРОГ

На всяка цена се постарайте да избегнете назряващ конфликт с ръководството. Колегите ви са се изказали критично за вас, но не са преценили, че вредят по-скоро на себе си. Обсъдете с подчинените си проблемите, свързани с работния процес, за да не се създадат условия за загуби в следващите дни, които няма как да предотвратите. Споделете с близките вашето свободно време вечерта, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени с партньора си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте разправия в семейството заради неразплатени дългове с ваши роднини и неизпълнени обещания, които сте изрекли необмислено. Не се притеснявайте, ако не преобърнете събитията в своя полза. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, ако сте достатъчно гъвкави и не пропуснете шансът си. Няма причина да не отидете на вечеря с любимия, ако сте си я обещали предварително, защото яда му може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете не бързайте да си лягате, а се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, за да избегнете ревност и гневни изблици, ако някой ви е гледал влюбено в ресторанта.

РИБИ

В този ден сте лишени от чувството си за себесъхранение и сте готови да се подведете по злонамерени хора с егоистични предложения. На работното си място избягвайте предизвикани от вас конфликтите с колегите и ръководството. По-добре се откажете от делово пътуване. Пазете се от автопроизшествия. Прекалено емоционални сте и конфликтите на пътя са ви гарантирани. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора, мили жени. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са планирани за вечерта.

Коментари

Задължително поле