Дневен хороскоп на Алена за събота, 08.02.2020

ОВЕН

Предстоят ви успешни делови запознанства, въпреки че деня е почивен, но ги преценете с разума си. Не разчитайте на късмета си, а работете активно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само, ако решите да вървите срещу Съдбата си. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

ТЕЛЕЦ

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги, които се мръщят, че се налага да работите в почивния ден. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

БЛИЗНАЦИ

От една страна в почивния си ден сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга ви очакват положителни промени, ако сте внимателни в думите си. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, а и днес е техния силен ден. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

РАК

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние, въпреки че деня е почивен, особено ако сте били пестиливи. Нуждаете от почивка, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

ЛЪВ

Денят е почивен не предполага активна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях, защото са от значение за приходите ви. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете пари без връщане, при това без да ви казват за какво са им. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

ДЕВА

Вместо да се ядосвате на колегите си, че сте по-заети от очакваното заради техни задължения се огледайте и се заемете със служебните си задачи, които в почивния ден ще отхвърлите бързо. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех. Избегнете и запознанствата, които ще ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживянания.

ВЕЗНИ

В този почивен ден сте готови за трудови подвизи, но и за нова любов, но мислите как да съвместите работата и забавленията! Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място, завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

СКОРПИОН

Овладейте ината си, който не само в този почивен ден, а постоянно вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място, които зависят и от хармонията в личния ви живот. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения. Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата в почивния ден, случайни или заради планирани срещи, преценявайте с анализ на поведението им и с разума си, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате делови задължения. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични.

КОЗИРОГ

Общувате с нетипична за вас лекота в този почивен ден. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обед. Въпреки, че вечерта ще сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна, неприятните изненади дебнат около вас. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план, които в почивния ден ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест към някого, заради неизпълнено обещание. Не са изключени роднински скандали имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях, а и денят го забранява. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях .

РИБИ

Тези от вас, които пътуват в почивния ден, дори и ако не е долово обвързано пътуването, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си, а да бъдат внимателни. На работното място успехът е с вас, ако сте дежурни, иначе не е сигурен, защото смятате, че работите по принуда. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

Коментари

Задължително поле