Дневен хороскоп на Алена за събота, 16.11.2019

ОВЕН

Въпреки желанието ви да творите в почивния ден се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления, но не бързайте да ги влагате заради ретроградния Меркурий. Инатът ви може за миг да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, при това от интриганти, които ви мъстят. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!

ТЕЛЕЦ

Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени в този почивен ден. Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но го сторете заради ретроградното движение на Меркурий. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами, ако сте все заети или имате друга връзка. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания заради ретроградния Меркурий. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си.

РАК

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си, въпреки че деня е почивен. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс.

ЛЪВ

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили в почивния ден и при ретроградното движение на Меркурий. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират.

ДЕВА

Днес денят е почивен, а вие сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си, особено при ретроградния Меркурий. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения по мобилния телефон. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията ще са неочаквани и негативни преди всичко за вас. Самотата чука на вратата ви, ако не съхраните брака си.

ВЕЗНИ

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си в почивния ден и при все още ретроградното движение на Меркурий. Не взимайте прибързани решения. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за постъпили пращания, добра оценка за ваш отдавна положен труд. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

СКОРПИОН

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност в почивния ден. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори заради ретроградното движение на Меркурий. Не рискувайте. Не давайте пари на заем. Не са изключени грешки в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не сте семейни, но имате сериозна връзка. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят дори и ако сте семейни, а причината търсите встрани, вместо в себе си и поведението си.

СТРЕЛЕЦ

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате в този почивен ден. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние, ако не забравяте, че Меркурий е все още ретрограден и трябва да сте предпазливи. Имате шанс да откриете нови източници на доходи. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Бъдете внимателни. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани и може да доведе до раздяла.

КОЗИРОГ

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност в почивния ден и при все още ратроградното движение на Меркурий. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви в почивния ден. Подновете стари и полезни делови контакти, но внимавайте и не се сближавайте. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате, но бъдете внимателни защото Меркурий е все още ретрограден. Със задачите си се справяте добре. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

РИБИ

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение в почивния ден. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, защото рискувате да бъдете изоставени, заради проява на неразбиране към половинката и децата си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове.

Коментари

Задължително поле