Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 09.01.2020

ОВЕН

Ще успеете да се справите блестящо в трудна, но и деликатна ситуация, свързана с професионалните ви задължения. Стабилизирайте постигнатите резултати, след като са ви възложили нови задачи. От вашето усърдие зависят и похвалата и паричното поощрение, което ще ви зарадва когато ви е най-необходимо. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

ТЕЛЕЦ

Ваш близък приятел и колега, на когото разчитате, няма да оправдае възлаганите очаквания. За съжаление поведението му ще окаже влияние и върху вашата работа. В този ден сте готови да помогнете на колега при изготвянето на нов проект, но може да се окаже, че правите поредното непоискано добро и си печелите неприятели. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте агресия към колегите си, които нямат вина за вашите проблеми. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансовата ви нестабилност. Налага се да се отдадете на активна работа, да си изключите телефоните, за да не се изпокарате и с приятели и с близките си. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

РАК

Не разчитайте на успех, ако сте направили губещи инвестиции. Очаквайте съобщение за приходи. Не създавайте врагове сред вашите делови партньори, които ви ценят и уважават. Не се домогвайте до допълнителна печалба, която е за сметка на колегите ви. Бъдете борбени, без да сте агресивни и нагли. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на годината. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

ЛЪВ

До обед се задълбочете в служебните си задачи, а следобед настроението ви се подобрява. Въпреки това прекалената ви чувствителност води до непредвидени емоционални реакции, които нараняват околните. Постарайте се да не обиждате колегите си, само защото сте станали без настроение и се чудите на кого да излеете гнева си. Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат задълго от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Вашите колеги са изнервени от досадното ви настояване да сте активни. Бъдете сговорчиви и приключете със заниманията си до обед. Служебните отговорности не са причина да налагате правила на поведение, които ви печелят врагове. Обмислете добре начинанията, които ви изкушават. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

През този месец не купувайте скъпо оборудване за офиса, ако не ви е необходимо. Бъдете по-пестеливи, защото може да смените мястото и да се наложи да промените изцяло интериора. Не взимайте важни решения. Ако са от значение за бъдещите ви професионални планове, ще си спестите грешки, породени от прибързаните ви действия и желанието да изпреварите времето. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си.

СКОРПИОН

Имате възможност да подновите стари приятелства. Пътуване ще ви се отрази добре. Начинанията ще ви донесат успех, ако ги обмислите отново и не сте прибързани. Надявате се на себеизява в нова професионална област. Бъдете готови да помогнете на колегите си, ако сте на работното си място. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Овладейте емоцията си. На работното място премълчавайте, за да избегнете конфликтите и напрежението в отношенията с колегите си. Бъдете умерени в критиката, дори и ако е заслужена. Ще чуете умишлени нападки и унизителни обидни квалификации, свързани с вашия професионализъм. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.

КОЗИРОГ

Трудности няма да липсват от сутринта. Забравете рискованите начинания. Приемете препятствията като поредното предизвикателство, което ще ви издигне на ново професионално ниво. Успехът е отново с вас, ако не се откажете от служебните си задължения. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Липсата на желание за работа ще доведе до нежелани промени в професионалните ви планове, защото са ви принудили да работите повече от планираното. Умората е причината да сте несговорчиви и мудни. Не ви съветвам да пътувате. На обяд с деловите си партньори поговорете в неформална обстановка. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени.

РИБИ

Приключете със задачите, които няма как да изчакат до следващия ден. Напрежението ви носи полза, защото ви принуждава да сте разумни. Ще се избавите от желанието за мъст породено от ваши съседи. Не ви съветвам да пътувате. Проявете отговорното си отношение на работното място. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия.

Коментари

Задължително поле