Дневният хороскоп на Алена за вторник, 25.02.2020

ОВЕН

За да не пропилеете успешния ден не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да обмислите къде да инвестирате, въпреки че Меркурий е ретрограден. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Пътуванията ви носят успех, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си, но не забравяйте, че Меркурий е още ретрограден. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Активността на работното ви място ядосва вашите колеги, но вие имате вашите задължения. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност, които трудно ще поправите заради ретроградното движение на Меркурий. Не допускайте разправия сутринта, ако партньорът ви не е дочул с кого и какво приказвате и сте решили, че ви изневерява. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

РАК

Денят ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация, защото често пропускате факта, че може да ви подведат и провалят. Ще стабилизирате финансовото си състояние въпреки ретроградния Меркурий. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи.

ЛЪВ

На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които имате шанс да постигнете дори и при ретроградното движение на Меркурий. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка.

ДЕВА

Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги. Ако не допускате грешки успехът е с вас дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори, но не гарантирайте още сега че сте съгласни, особено при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

ВЕЗНИ

Справяте се блестящо със задълженията си на работното място. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обед, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите при ретроградното движение на Меркурий. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

СКОРПИОН

Проблемите на работното ви място са незначителни и бързо ще се справите с тях. Отстранете ги и се отдайте на активна работа, за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Не се доверявайте на поднесена ви уж коректна, но подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени инвестиции. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира, особено ако сте имали проблеми в брака или с доходите и вашата половинка е попълнила банковата ви сметка.

КОЗИРОГ

Начинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви подкрепа от вашите колеги, въпреки че Меркурий е ретрограден. Ако сте решили да създадете свой бизнес преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви е причина да се развихри скандал.

ВОДОЛЕЙ

Срещите свързани с професионалните ви задължения, не бива да отлагате, защото ще са успешни точно в днешния ден въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

РИБИ

Запознанствата не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи усложнения. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп