„Добрата битка“ с премиера по Fox life

Огромен финансов скандал унищожава репутацията на младата адвокатка Мая Риндел

Действието на “Добрата битка” се развива една година след събитията от последния епизод на “Добрата съпруга”. В този нов сериал, огромен финансов скандал унищожава репутацията на младата адвокатка Мая Риндел, докато същевременно заличава и всички спестявания на нейната кръстница и ментор Даян Локхарт. Изгонени от адвокатската кантора “Локхарт и Лий”, двете се присъединяват към Лука Куин в една от най-успешните правни кантори в Чикаго.

Във втория сезон на “Добрата битка” светът е полудял, а броя убийствата в Чикаго значително се е покачил. Насред тази лудост Даян, Лука, Мая и останалите от адвокатската кантора се озовават под прицел на психологически атаки, след като клиент от друга фирма убива своя адвокат заради прекалено високите такси. След като се случва още едно подобно убийство, кантората на Даян започва да гледа подозрително на своите клиенти. В същото време Даян започва борба с новия партньор в кантората - Лиз Редик-Лорънс. Мая намира своята сила и твърдост, след като скандалът с родителите є я прави подсъдима, а Лука отново е в полезрението на Колин.

Премиерните епизоди на поредицата се излъчват от 9 септември по Fox life. В главните роли са Кристин Барански като Даян Локхарт, Къш Джъмбо като Лука Куин и Роуз Лесли като Мая Риндел.

Кристин Барански е родена в Бъфало, Ню Йорк. Актрисата има полски корени, нейните дядо и баба по бащина линия са актьори на големия полски театър. Бащата на Кристин е работил в редакцията на полския вестник в САЩ. Кристин завършва академията за театрални изкуства. През 1983 г. се омъжва за актьора Матю Колс. Двойката има две деца - Изабел и Лили. През 2014 г. съпругът на Кристин почина.

Барански не се притеснява много от липсата на роли в киното, защото е постоянно ангажирана в театрални продукции. Едва на 43 години получава роля в телевизията, благодарение на която за нея започва да се говори по целия свят. Тя участва в комедийния сериал “Сибил”, където главната роля се изпълнява от Сибил Шепърд.

Коментари

Задължително поле