Донатела Версаче ще шие сватбена рокля за Бритни Спиърс

Певицата ще се омъжи за Сам Асгари

Ръководителят на модна къща Versace - Донатела Версаче, ще проектира сватбена рокля за 39-годишната Бритни Спиърс . Именно в тоалет на италианската дизайнерка певицата ще се омъжи за 27-годишния си любим Сам Асгари. Това обяви самата Бритни в Instagram под нова поредица от снимки, на които позира в праскова рокля с пухкава пола.

"Не, това не е моята сватбена рокля! Ха ха! Донатела Версаче проектира моята сватбена рокля, ние вече обсъждаме това", написа Бритни.

Певицата обяви годежа си с фитнес инструктора в средата на септември. Двойката е заедно от около пет години и отдавна мечтае да се ожени , но баща й Джейми, който й беше настойник дълги 13 години, забрани на Бритни да създаде семейство . Спиърс говори за желанието си да се омъжи за Сам и да има дете по време на речта си в съда това лято.

"Искам да мога да се омъжа и да имам деца. Имам инсталирано вътрематочно устройство, така че не мога да забременея. Те не искат да имам повече деца. Това настойничество ми носи много повече вреда, отколкото полза. Заслужавам да имам живот!"- призна Бритни.

Делото за за попечителство над Бритни Спиърс взе нов обрат през последните няколко месеца . Певицата успя да гарантира, че баща й Джейми повече няма да управлява финансите й. Въпросът за пълното отстраняване на Джейми Спиърс от поста настойник ще бъде повдигнат на предстоящите съдебни заседания през ноември. Самият Джейми, чрез своите адвокати, вече обяви, че вече не възнамерява да продължава попечителството над дъщеря си. 

Бритни Спиърс и Сам Асгари вече са започнали да планират сватбата, но двойката отложи самото тържество до края на нашумелия съдебен спор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес