Югът посреща с оркестър Ким Чен Ун (инфографика) 3000 журналисти отразяват историческата среща

Георги Петков: Дразни ме, че всички говорят за мача от 2013 година

На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

ДПС – Кърджали със свое мобилно приложение

Всички послания на ДПС по време на кампанията в Кърджали, детайлна информация за събитията и кандидатите, новини и снимки ще бъдат на едно кликване разстояние от всеки едни гласоподавател в региона.

Движението за права и свободи край Арда е първата регионална политическа структура в страната, която стартира свое мобилно приложение. То може да се изтегли безплатно от Google play и App Store.

„По този начин Кърджали успя да изкачи още едно ниво в начина на комуникация с младите хора. Мобилното приложение е един изчистен вариант на ясни, точни и категорични послания към избирателите, на откритост към цялото общество. Движението за права и свободи отново демонстрира публичност към всяко едно свое мероприятие, като търси възможност да достигне до всеки един свой избирател, където и да се намира той. Това е нашият политически отговор на скритата кампания, която се прави до този момент от всички”, посочи при представянето на приложението зам.-председателят на ДПС и номер 2 в листата с кандидати за народни представители Хасан Азис.

Чрез този иновативен начин за правене на политика, всеки избирател ще може да получи най-нова информация за провежданата в региона предизборна кампания, кандидатите в листата и техните послания, отправени към хората, актуални новини, събития и снимки.

17160735_421479878185879_1861513105_n

По думите на Хасан Азис, изборите стават все по-тихи, а „еуфорията отпреди десет години” вече липсва. Според вторият в листата на ДПС, това се дължи на умората, натрупана у хората от избори и програми, които не се случват заради „редуването на вот след вот”.

„В тази обстановка ДПС прави едни открити избори. Опитваме се да бъдем модерни в изразяването на нашите идеи. На политическия пазар ДПС излиза с модерен технологичен продукт за правене на избори. Сигурен съм, че мобилното приложение ще предизвика голям интерес и ще достигнат посланията ни до много повече хора. Това ще е и един тестов вариант за едно национално приложение-пореден знак за модерността на Движението за права и свободи”, посочи Хасан Азис. Чрез приложението потребителите ще имат възможност и да дефинират обществените проблеми към местните власти.

По време на презентацията присъстваха и част от кандидатите от листата на ДПС за народни представители-Адлен Шефкет, Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан и Ерол Мехмед.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.