ДПС с форум за бъдещето на ЕС Брекзит е сигнал за състоянието на ЕС

Националистите във властта и изхода от Брекзит обсъдиха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и евродепутатът Саджат Карим.

Брекзит е сигнал за състоянието на ЕС, доверието в ЕС и гражданите на ЕС. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на среща с евродепутата от Великобритания Саджат Карим.

“Брекзит е повод да се замислим върху основните теми и посоката на развитие на ЕС. Очакваме да разберем какъв ще бъде крайния резултат и какъв модел ще се оформи”, подчерта Карадайъ. По време на разговора с Карим присъстваха още зам.-предстедателят на ДПС Ахмед Ахмедов и евродепутатa Илхан Кючюк.

Саджат Карим е член на групата на европейските консерватори и реформисти и е у нас по покана на колегата си от АЛДЕ/ДПС Илхан Кючюк за бъдещето на ЕС. По време на срещата беше обсъдената тема за Брекзит, както и актуалната политическа ситуация в Европа и в България.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.