Дразнителят Христина отпадна от „Фермата“

Емигрантката Лилия с изненадваща победа

Един от най-големите дразнители в новия сезон на „Фермата“ - сприхавата софиянка Христина, приключи участието си в състезанието, след като бесарабката Лилия я срази на вчерашния дуел помежду им.

Макар че още с избирането на певицата Христина даде заявка, че няма да я подценява, по всичко личеше, че тукашната българка вярва, че бързо ще се справи с конкурентката си, смятана от мнозина като по-слабият дуелист.

Нахъсана от тениската, която Данчо Йовчев й подари, и от мнозинството съфермери, които я подкрепяха, бесарабката не само, че не се даде, но и зарадва всички, изпращайки у дома причинителя на най-много скандали в стопанството.

Лилия имаше правото да подреди петте битки така, че максимално много да се улесни и макар че видимо беше направила няколко грешки в подредбата им по трудност, все пак успя да победи. Тя спечели аплодисментите на всички с последните две битки – да държи лост с наредени тежести върху него и с въпросите от алманаха. Именно познанията й по българска история успяха да я определят като категоричният и краен победител в дуела, и да я върнат обратно в шоуто.

Коментари

Задължително поле