Дрипав и рошав Чандлър се разхожда из града

Актьорът Матю Пери (52) е далеч от обичания Чандлър Бинг, който помним от сериала "Приятели". През последните години той привлича вниманието най-вече със своите зависимости, които го направиха неузнаваем, а последните му снимки отново притесниха феновете. Пери е сниман в Бевърли Хилс в доста неугледен вид с рошава коса, а компания му прави красива брюнетка, от която не се разделя напоследък, но нищо не се знае за нея.

Те бяха заснети заедно за първи път миналия месец и Матю изглеждаше много по-спретнат и лъскав тогава, отколкото сега. Сякаш беше решил да поработи върху себе си заради мистериозната дама, но изглежда се е върнал към нормалното. Феновете също така отбелязват, че новата приятелка на актьора има огромна прилика с бившата му годеница Моли Хървиц, с която той се раздели през юни миналата година.

Дълги години Матю е пристрастен към лекарството Vicodin и започва да го приема заради инцидент, който преживява, карайки скутер по вода. Успешно намалява болката му, но с течение на времето той не може да прекара нито ден без хапчето. Пери страда и от проблеми с алкохола, от които се лекува на няколко пъти.

Матю също така обяви издаването на биографията си, която се очаква през есента на 2022 г., и в нея планира да разкаже на целия свят какво се е случило на снимачната площадка на „Приятели“ и как е стигнал до състоянието, в което се намира.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица