Дрогата и алкохолът съсипаха Аманда Байнс

Актрисата не успя да се справи с голямата слава

Завръщането й на екран крие опасност за психичното й здраве

Актрисата Аманда Байнс е на световната сцена от дете, но през последните години шокира обществеността с поведението си. Бившата детска звезда флиртува с различни опиати от години и няколко пъти постъпва в клиника за рехабилитация. На едно от последните лечения тя се среща с бившия си годеник Пол Майкълс, който й помага да остане на правия път, но двойката се раздели.

Тези дни Байнс отпразнува 35-ия си рожден ден, по повод на който припомняме подробности от живота й. Актрисата от години се бори с биполярно разстройство, наркомания и алкохолна зависимост и няколко пъти напуска клиниката за рехабилитация, а после се връща отново.

Красивото и сексапилно момиче стана жертва на пороците си.

Проблемите й започват през 2012 г., когато е хваната да шофира под въздействието на опиати, а година по-късно е уловена да пуши марихуана във фоайето на сградата в Ню Йорк, където живее и хвърля стъклена бутилка по полицаи от 36-ия етаж. Същата година предизвиква пожар и получава 72-часов психиатричен надзор.

Преди няколко години тя обвини баща си в сексуален тормоз, но бързо оттегли делото и обясни, че „микрочипът в главата й я е накарал да каже всичко това, но и че той е този, който е наредил да бъде микрочипирана“. Актрисата планираше голямо завръщане в Холивуд, но реши, че е най-добре да се върне на лечение. Завръщането й пред камерите крие голяма опасност за психичното й здраве, тъй като ходенето по прослушвания й причинява голям стрес.

Аманда е само на 7, когато започва да се занимава с актьорско майсторство, а вече на 13 години има собствено шоу. Признава, че медийното внимание е ужасно стресиращо и тя не успява да се справи с него, затова посяга към наркотиците и алкохола. От години се опитва да се измъкне от челюстите на пристрастяването и според съобщенията е успяла да го направи в началото на миналата година.

От малка се интересува от мода, а наскоро завършва и моден дизайн. Както казва, тя унищожила е всичко, което е построила и има нужда от време, за да се помири със света и със себе си. Аманда не изключва възможността да се върне към актьорството, но в момента все още е отдадена на здравето си и не иска да бърза в решенията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес