Дъщерята на Роман Абрамович се сгоди

София Абрамович и все още неизвестният годеник изглеждат щастливи на Карибите.

София, едно от седемте деца на руския милиардер Роман Абрамович, обяви веднага след настъпването на новата година, че се е сгодила. Младежът, когото тя показа за първи път в селфитата си в Инстаграм през ноември 2020 г., все още е обвит в тайнственост.

Красавецът е дал годежен пръстен на богатата наследница по време на почивката им на карибския остров Сен Бартелми (по-известен като Сен-Барт) и тя, очевидно, е приела предложението.

26-годишната София е средното от петте деца на Роман Абрамович и бившата стюардеса Ирина Маландина. Тя има по-големи сестра и брат – Ана и Аркадий, и по-малки – Арина и Иля. През 2006 г. родителите й се развеждат и баща й се жени за дизайнерката Даря Жукова, от която има още две деца – Аарон и Лия. През 2017 г. Роман и Даря се развеждат, а сега тя очаква дете от втория си съпруг – гръцкия корабен магнат Ставрос Ниархос.

Тъкмо мащехата на София – Даря, първа поздрави в мрежата девойката за годежа. Всички вкупом – София с приятеля си, Даря и двамата й мъже – бившият и настоящият – са почивали на остров Сен-Барт, така че са имали възможност заедно да се порадват на новината. София е първото от децата на Абрамович, което ще вдигне сватба. По-голямата й сестра Ана беше сгодена, но до подпис не се стигна.

Коментари

Задължително поле