Дъщерята, убила майка си, получила инсулт

“Мъките свършиха”, написала жената

Лекарите в общинската болница в Лом продължават да се борят за живота на 66-годишната жена, която закла болната си майка и посегна с нож и на себе си . Тежкото състояние на жената от раните, които си е нанесла сама, допълнително се е усложнило от получен инсулт, съобщиха медици.

Кървавата драма стана в събота в ломския квартал “Младеново”. След месеци на грижи за майка си Екатерина А. (84 г.), която била прикована на легло със счупен таз, дъщеря й Иванка И. не издържала. Грабнала нож, прерязала гърлото на родителката си и после забила острието и в себе си.

Двете били открити от другата дъщеря на старицата – В. И. (62 г.). Според местни хора семейството от години живеело в мизерия, но след падането на бабата на легло проблемите се задълбочили, започнали и конфликти между жените.

Дъщерята Иванка все повече се отчайвала и споделяла, че вече не издържа и ще сложи край на живота си. След като убила майка си, Иванка И. написала на лист хартия “Мъките свършиха!” и забила два пъти ножа и в себе си.

Коментари

Задължително поле