Президентът прехванат от ДАНС (обзор) Водено е дело срещу престъпна група, пречила на проверка на КПКОНПИ срещу държавния глава

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 29 януари 2020

Тежка катастрофа затвори пътя Русе-Силистра

Френският самолетоносач „Шарл Де Гол“ ще акостира в Кипър

Кубрат Пулев: След мача с Кличко приятелите ми драстично намаляха

Софиянци живеят два пъти по-добре от варненци Стара Загора е веднага след столицата и изпреварва по-големите градове

Българин, завърнал се от Пекин, е потърсил помощ във ВМА

Лондон пуска „Хуавей” въпреки натиска на САЩ Великобритания смята, че може да контролира рисковете

Прессекретариатът на президента: Няма как да коментираме записите, разпространени от прокуратурата

След среща на Горанов с ресторантьори и хотелиери: Отлагат Наредба Н-18 за шест месеца Планираният за утре протест срещу наредбата се отменя

Румен Радев: Не можем да продължаваме напред, ако не сме стъпили здраво на нашите традиции

19 цивилни са станали жертва на конфликта в Източна Украйна през 2019-та

€2000 на бебе дава Гърция (обзор) Сумата е еднократна, ще се изплаща на две равни вноски

Сирийски правителствени сили превзеха град в провинция Идлиб

Екатерина Захариева: И четиримата българи в Ухан искат да се върнат, няма да ги изоставим

Д-р Делян Георгиев: Ще отворя широко вратите на общината за хората от „Изгрев“

Ако получа доверието ви и стана кмет на нашия район, ще отворя широко вратите на общината за вас, моите съкварталци, приятели и съседи. Ще бъда троянският кон на хората в сградата на ул. „Атанас Далчев“ №12, защото заедно можем абсолютно всичко. Това каза кандидатът на БСП за кмет на район „Изгрев“ д-р Делян Георгиев на среща с гражданите. На събитието присъстваха лидерът на БСП – София и водач на листата на социалистите Калоян Паргов и кандидати за общински съветници. След официалната част на сцената се качиха Катя и Здравко от дует „Ритон“, които изпълниха хитовете си и се погрижиха за доброто настроение на участниците в събитието.

„Аз съм един от вас, роден съм и живея в „Дианабад“, заедно с цялото си семейство. Не съм безразличен към презастрояването на нашия район, към дупките по улиците, към разбитите тротоари, към унищожаването на зелените площи. И аз, като вас, вечер, когато се прибирам, изнервено обикалям квартала в опит да си намеря масто за паркиране, а такова все няма и няма“, категоричен бе д-р Георгиев.

Той си обърна към гражданите с думите: „Ние сме тези, които болеем за проблемите на района. Ние знаем какво искаме за нас и децата ни. Крайно време е жителите на „Изток“, „Изгрев“ и „Дианабад“ да вземем контрола в наши ръце. Заедно можем да го постигнем!“

„На 27 октомври можем да сложим край на недобрата посока, в която пое районът преди известно време и да положим началото на нова – за нас, за децата ни, за целия „Изгрев““, призова Делян Георгиев.

Ние няма да пилеем парите на софиянци, а с грижата на добър стопанин на Столична община ще решаваме проблемите им заедно с тях. Това каза Калоян Паргов по време на среща с гражданите на „Изгрев“.

Лидерът на БСП – София връчи кметски паспорт на д-р Делян Георгиев и му пожела гражданите от района да го подпечатат на 27-ми октомври.

„Тук съм, за да подкрепя от името на Градската организация на БСП в София д-р Делян Георгиев. Той е млад, образован и местен. И искаме да му вдъхнем кураж по пътя към кметския пост в „Изгрев“, каза Калоян Паргов. – В кметския паспорт на д-р Георгиев пише следното: Повече паркоместа, повече зелени площи, достъпна градска среда, прозрачна община и повече места в детските градини. За да ги изпълни, той има нужда гражданите да го подкрепят и да подпечатат в бюлетината с номер 56 кметския му мандат. Кметът на промяната на София Мая Манолова и на „Изгрев“ д-р Георгиев обаче може да бъдат успешни само с мнозинство в СОС зад гърба им. Затова е толкова важно гражданите да гласуват и за листата на БСП за общински съветници също с номер 56″.

„Столична община разполага с бюджет от 1,7 млрд. Но продължава да има недостиг на места в детските градини, улиците са с дупки, няма бордюри, в някои райони асфалтът е от времето на социализма, мръсният въздух е проблем №1, няма къде да паркираме… Какво е решението? Решението не е да се събират още повече пари от всички нас. Няма нужда да се вдигат данъците и таксите на столичани. Има нужда от прозрачност и професионализъм в управлението на града и да се питат хората за какво да се харчат парите. Защото никой не знае по-добре от гражданите какви са проблемите в района, в който те живеят“, заяви Паргов.

Водачът на листата на БСП за общински съветници е убеден, че бюджетът на Столична община може да бъде планиран и използван далеч по-ефективно за гражданите на София. „Можеше ли с парите за ремонта на ул. „Граф Игнатиев“, с който Столична община стана за смях, да бъдат решени по-неотложни проблеми, попита риторично Калоян Паргов. – За този ремонт бяха похарчени 24 милиона лева. С тези пари за 2 години можеше да бъдат построени 10 нови детски градини. Можеше ли средствата от платеното паркиране да бъдат използвани по-ефективно? Можеше ли с тях да бъдат ремонтирани тротоарите и пътните настилки? Ако имаше политическа воля и желание, за 4 години 400 км от настилките в София, предимно на кварталните улици, може да бъдат подновени. Столична община има пари. Но не ги харчи ефективно“.

„Ние можем да обещаем точно това – да не пилеем парите на софиянци, а с грижата на добър стопанин да ги използваме така, че да решаваме колкото е възможно повече проблеми на гражданите“, заяви лидерът на столичните социалисти.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.