Д-р Невен Енчев обсебен от желание да контролира всичко

Пловдивският здравен мениджър д-р Невен Енчев е обзет от желание да контролира всичко, въпреки че непрекъснато разширява бизнеса си. Положението станало още по-напечена и сериозна, след като хванал в злоупотреба един от своите най-доверени съдружници и го уволнил заедно с целия му екип. Бизнесменът с разнопосочни интереси става в тъмни зори, за да обиколи болниците си още преди лекарите да са дошли на работа, а често се появявал и посред нощ за да види дали дежурните екипи носят службата "уставно и бодро", както той самият се изразявал. Лично ходил и уж разговарял с пациентите, а проверявал дали всичко е наред с храната и отношението на персонала. Отделенията са опасани с камери, а за шеф по сигурността е назначил мъжа на сестра си.

29pl4011-neven_jeniСъщото е положението и в другите му обекти. В "Резиденцията на Алхимика" в Белащица 64 камери денонощно следят целия район. От цялата работа намазали комшии, които били ограбени през нощта, а с помощта на камерите крадците били хванати за 6 часа и върнали всичко. Д-р Невен Енчев е станал толкова недоверчив, че сам ходи да пазарува за ресторанта с думите: "Искам да знам какво ядат детето ми и моите гости!". Докторът ръководи лично фотосесиите с манекени за току-що пуснатата на пазара модна линия "Фон Голденбург", въпреки че с тях са ангажирани утвърдени професионалисти в бранша, популяризирали различни марки. Снимките продължават с часове, а когато някой от екипа се оплаче, че не може да си стои на краката, д-р Енчев веднага му опонира, че "това не е като да стоиш 12 часа прав в операционната!".

Напоследък д-р Невен Енчев започнал да си купува еднакви коли, които брандира и оставя пред различните си обекти, и така служителите му не знаят къде е шефът. Близки до него казват, че навсякъде ходи въоръжен с 2 пистолета "Glock". Като го попитат за странностите му, той отговаря: "Защо на вълка му е дебел вратът?", и продължава, както той си знае...

Коментари

Задължително поле