Ева Лонгория бяга от Холивуд, за да спаси сина си

Ева Лонгория и семейството й напускат Лос Анджелис и се местят в Испания. Актрисата и нейният съпруг, мексиканският бизнесмен Хосе Антонио Бастон, вече са започнали да се преместват и продават къщата си в Бевърли Хилс: двойката дори трябваше да намали цената на имението от 22,8 милиона долара на 18,9 милиона долара.

Първоначално Page Six съобщи, че двамата планират само временно преместване, но източник, близък до Ева, каза пред Daily Mail, че актрисата няма да се върне, защото „вече е получила всичко, което иска от Холивуд“. Освен това Ева смята, че Холивуд може да бъде опасен за 5-годишния ѝ син Сантяго и това е основната причина за преместването.

„Те искат да отгледат сина си на място, където да е заобиколен от природа и красота и няма да бъде всмукан от целия този холивудски цикъл“, обясни вътрешният човек. Звездата от "Отчаяни съпруги" закупи имение в испанския град Марбея през 2023 г. Къщата разполага с 6 спални, 7 бани и вътрешен басейн, сауна и фитнес. Ева Лонгория наскоро говори за натиска в социалните медии и как стереотипите за красота влияят върху начина, по който жените възприемат външния си вид.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица