Десетки членове на общинската комисия във Враца не могат да предадат протоколите си

Тръмп разкритикува търговския дисбаланс между САЩ и Япония

50,5% е средната избирателна активност в Евросъюза

Ето какви са резултатите от изборите за Европейски парламент на базата на вота във всички държави членки

ЦИК при 51% обработени протоколи: ГЕРБ – 30,76%, БСП – 25,32% "Демократична България" засега прескача бариерата с вота от чужбина

Вижте резултатите от европейските избори на базата на вота в 27 държави

„Алфа Рисърч“ от 100% паралелно преброяване: „Демократична България“ не прескача бариерата, ВМРО вкарва втори евродепутат

„Галъп интернешънъл“ от 100% паралелно преброяване: Пет български формации в Европарламента

На 27 май 2019 да почерпят

Кънчо и Андрей отново на висота

Сериозен провал на социологическите прогнози

Рекордна избирателна активност в ЕС Едва една четвърт от българите отидоха до урните

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 27 май 2019

Сергей Станишев: Пак изпуснахме победата като през 2017-а Вместо единна кампания, имахме паралелни кампании на всички кандидати, каза 5-ият в листата на БСП

Борисов след изборната победа: Съзнавам, че нашите грешки, макар и осъзнати, може да ги поправим само с много работа

Ева Майдел: Днес България произвежда 3 пъти повече отколкото през 1989 г.

Снимки: ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел се срещна днес със собствениците и работещите в две от водещите машиностроителни фирми в България. Дружествата произвеждат машини за хранителната, млекопреработвателната и винарската промишленост и вече 30 години са едни от основните работодателите в Хасково.

„Всеки, който твърди, че икономиката не работи, лъже.ДнесбрутниятвътрешенпродуктнаБългария е най-висок в историята и три пъти по-високо колкото през 1989 г. Прогнозата на Европейската комисия поставя България в топ 3 на държавите с най-високикономически растеж за 2020 г. с 3.6%, което е много над средното за ЕС. Това доказва, че всичко, което в ГЕРБ правим – от магистрали, през добри отношения с европейските институции заради еврофондовете, до привличане на чужди инвестиции, е с тази важна цел – развитие на икономиката, за да растат доходите.“ Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на срещите си във водещите машиностроителни предприятия в Хасково.

„Избрахме да се срещнем с Вас и да разгледаме Вашите производства, защото Вие сте две от най-устойчивите фирми в Хасковски регион“, каза народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Тя запозна Ева Майдел със създателите на Донидо АД и ПИМ ООД и изтъкна, че това са фирми, които работят в по-голямата си част за външния пазар, не само в Европа, но и в САЩ и Русия. Сериозният бизнес вече осъзнава огромното предимство на общия европейски пазар и затова настоява за спазване на всички регламенти, които гарантират на предприемачите свободна търговия“, подчерта тя.

В продължение на срещите и разговора си с български компании, Ева Майдел се запозна с развитието и нуждите на хасковските компании за производство на машини за хранително-вкусовата индустрия ПИМ и Донидо. Ева Майдел има информационен офис в Хасково и през последните години осъществи и подкрепи редица инициативи в региона, включително и организира работно посещение на хасковски предприемачи в Брюксел и срещи с потенциални партньори.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Евроженицата лъже. Да каже КАКВО днес се произвежда пховече – хранителни продукти ли, индустриални ли, тежка химия и тежко машиностроене ли имаме, транспорта ли е по-читав като носител на печалби? Кое? Женицата имапардвид паричен израз като пропуска да забележи, че цените са многократно по-високи днес от преди. Например $4 преди сто гидини са колкото $100 по покупателрна стойност. Такива са почти всички кандидати за евродепутати на ГЕРБ и на останалите.

  2. Ми слабоумна комсомолка от второразряден ешелон на дкмс… ма така е кат демокрацията изгони можещите :)…

  3. Защо евродепутатките ни нямат български имена ? Защо например не се казват Иванова, Петрова ?

  4. Александър, точно защото нямат български имена Брюкселските либерасти са ги предложили на туземните лидери да ги вкарат в листите си и те са ги послушали.

  5. Нямат български имена,защото са омъжени за чуждестранни банкомати.

  6. И какво от това? Той и хляба беше 30ст. някога… сега станахме като китайците

  7. Пример: произвеждащ 1 хляб и получаваш за него 1лв. ; произвеждащ 3 и пак получаваш 1лв.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.