Германските социалдемократи започват преговори за коалиция с Меркел

Ергодан заяви, че операцията в Африн ще бъде завършена в много кратки срокове

Памела Андерсън асистира на известен илюзионист

Ким Кардашиян пак се разголи

Видимостта на магистрала „Тракия“ е намалена поради мъгла АПИ съветва шофьорите да карат внимателно

Не вършим нищо незаконно, твърдят създатели на криптовалута

Кметове договориха методика за финансиране на общинските болници

Бабинден бе отбелязан на площада в Несебър

Антон Недялков: Бях пред край на кариерата

Дейвид Джеймс ексклузивно пред „Труд“: Берба е елегантен и нестандартен

Пиян шофьор на руски тир ударил полицай с щанга по главата След като си купил още алкохол за из път, криволичил и се удрял в мантинелите

ВМРО: Гърци, не сте съвсем прави за Македония!

БСП внася сигнали в прокуратурата срещу кметове от ГЕРБ и Цветан Цветанов Управляващите отрекоха с документ, че всички препоръки на ДАНС за митниците са били изпълнени

Подслониха във фургон бездомник след опит да се самоубие Митко Каковски вече има покрив след 15 години под открито небе

Башар Асад заяви, че операцията на Турция в град Африн е подкрепа за екстремистки групировки

Екатерина Захариева: Убедена съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на изборите

„Убедена съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на предстоящите парламентарни избори на 26 март“, каза при закриването на предизборната кампания в 13 Пазарджишки МИР, водачът на листата Екатерина Захариева. „Нека да победим с повече, за да направим стабилно управление. Тези избори са по-важни от всички останали, защото ако допуснем за пореден път да фалират държавата, всичко, което сме постигнали за последните две години при управлението на ГЕРБ отново, ще бъде напразно“, коментира Захариева. Тя допълни, че една от целите на партията, е когато реформата в съдебната система приключи, хората да поставят знак за равенство между правосъдие и справедливост. Тя каза също, че по време на предизборните си срещи в област Пазарджик е получила много добри идеи и ценни предложения, които ще бъдат включени в програмата на ГЕРБ.

„Ние трябва да осъзнаем, че богатството на една нация се изработва от нея, а най-ценният капитал е човешкият. България е добро място за инвестиции, в страната има талант, който трябва да намери своята реализация. Ако допуснем изборите да бъдат спечелени с измама, това ще повлияе много отрицателно на България“, каза също Захариева. Тя призова да се гласува с разум на 26 март и с мисъл за бъдещето на страната ни – с бюлетина номер 11.

С театрална постановка ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в 13 Пазарджишки МИР. Преди началото на постановката областният координатор на партията Найден Шопов покани на сцената кандидатите за депутати от ПП ГЕРБ. “Скъпи приятели, виждам тази препълнена зала и се изпълвам с надежда. И тя е надеждата за България. За нейното бъдеще и за просперитета на страната ни. Какво по-категорично доказателство, че сме били на правилния път досега. Че не сме ви разочаровали, не сме ви подвели, не сме ви излъгали“, каза седмата в листата Гинче Караминова. Четвъртият в листата Христо Калоянов призова на 26 март да се гласува с бюлетина номер 11. „Направете правилния избор, за да живеем като европейци“, каза също Калоянов. Докторът по аграрна икономика и шеста в листата Лозана Василева бе категорична: “Ние показахме, че можем успешно да изпълняваме проекти от Европейския съюз и от националния бюджет. Видими са резултатите постигнати от ПП ГЕРБ“. Третата в листата Десислава Костадинова каза, че преди 10 години е избрала партия ГЕРБ и нито за миг не се е усъмнила в избора си.

„ГЕРБ направи много за промяната на България. Повярвайте в нас, както ние вярваме във вас. Няма да ви предадем“, каза Костадинова. Водачът на листата на ГЕРБ в 13 Пазарджишки МИР Екатерина Захариева благодари за подкрепата, която получава при срещите си с хората от региона. Тя обеща, че няма да е при своите избиратели само в предизборната кампания, а ще провежда приемни всяка седмица в общините от област Пазарджик.

„Ние правим най-интензивната, най-видимата кампания. Очаквам за нас да гласуват всички, на които демокрацията не е отнела, а дала свобода да избират – за кого да гласуват, къде да живеят, учат, работят, свобода на свободна воля!“, каза Захариева. Тя допълни, че в Пазарджишка област има потенциал, който трябва да намери своята реализация. „Това, което ще бъде личната ми кауза като народен представител е повече качествени инвеститори, които да ви осигурят достойно заплащане“, обясни Захариева.

Тя допълни, че в 13 Пазарджишки МИР ГЕРБ има реални шансове за четири мандата. Захариева каза също, че ГЕРБ ще спечели изборите, важно е да получи по-голяма подкрепа, за да може да състави стабилно правителство. Захариева беше бурно аплодирана от присъстващите на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ-Пазарджик.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.