Екипът на Скатов: Той остави голяма следа след себе си, която няма как да бъде забравена!

Експедицията на Атанас Скатовна К2 не бе неуспех, а бе пример за сила, вяра, борбеност и упоритост! Това, което постигна, бе огромен успех! Той не се изкачваше за себе си, а заради всички хора, които мотивира! Това заявиха от екипа на алпиниста в пост в социалните мрежи.

"Както всички знаете нашият мил и обичан Атанас Скатов вече не е сред нас физически, но ще продължи да живее в сърцата ни чрез своите дела, доброта, сърдечност и кауза! Той вече не страда! Душата му се пренесе високо над любимите му планини и върхове! Той ще бди над нас!

Експедицията му на К2 не бе неуспех, а бе пример за сила, вяра, борбеност и упоритост! Това, което постигна, бе огромен успех! Той не се изкачваше за себе си, а заради всички хора, които мотивира! Бе готов и жертва живота си за това, в което вярва ! Човек с огромно сърце!

Остави голяма следа след себе си, която няма как да бъде забравена! Винаги ще помним неговото усмихнато лице! Светъл път нагоре ! Достоен Българин и Човек! Мир на душата ти! Обичаме те !", пишат те.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България