Експерти обсъждат рестарт на туризма на двудневен форум 

Мултимедийното студио на Икономически университет-Варна ще е домакин на дискусиите.

"Рестарт на туризма - нова надежда" е мотото на  XIV Черноморски туристически форум, който ще се проведе онлайн на 23 и 24 април. Събитието се организира от Варненската туристическа камара с подкрепата на Община Варна, Министерството на туризма и Икономическия университет, чието мултимедийно студио ще е домакин на форума. 

Участници от страната и чужбина ще споделят добри практики и идеи за справяне с кризисните предизвикателства пред сектора. Специален панел ще бъде посветен на 100-годишнината от обявяването на Варна за курортен град. 

Сред лекторите са извънредният и пълномощен посланик на Република България в Черна гора д-р инж. Меглена Плугчиева, Соня Георгиева – директор на дирекция "Туризъм" в Община Варна, проф. д-р Стоян Маринов – декан на факултет "Управление" в ИУ–Варна, Илин Димитров – председател на ВТК и директор на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" в ИУ–Варна, водещи мениджъри на компании от туристическия бранш. Своя принос ще дадат и представители на науката с разработването на доклади, свързани с темата на конференцията, които ще бъдат издадени в специален сборник.

Дискусиите ще са отворени за всички желаещи на официалната страница на форума: https://www.blackseatourismforum.com/

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони