Елизабет Шу в комиксова екстраваганца

„The Boys” се насочва към тийн аудиторията

Комикът Сет Роугън е изпълнителен продуцент

Амбициозният проект “The Boys” представлява екранизация по едноименния комикс на Гарт Енис („Preacher”) и Дарик Робъртсън („Tran­sme­tro­politan”). Великолепната Елизабет Шу („Палмето”, “Да напуснеш Лас Вегас”) прави зрелищно завръщане в една от централните роли. Действието се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и по всевъзможни начини злоупотребяват със силите си.

В центъра на историята са “The Boys” - малка група обикновени хора, които се борят за справедливост, разполагащи единствено с хъс и мръсни номера. Те са си поставили за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърсят отговорност за престъпленията им.

Изпълнителни продуценти са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на “Preacher” на Енис), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино