Елиф от "Намери ме" стана на 10 години

Малката актриса Изабела Дамла Гювенилир е родена в Ню Йорк

Снимките на сериала "Намери ме", който българските зрители гледат всеки делничен след обед по Нова телевизия, стартира в Турция през 2014-а, така че сега момиченцето, което се превъплъщава в образа на малката Елиф - Изабела Дамла Гювенилир - в момента е на 10 години. То живее в Истанбул и в Шиле и освен че се снима в поредицата, продължава и училищния си живот.

Изабела Дамла Гювенилир е родена на 18 януари 2009-а година в Ню Йорк, САЩ. Когато е на 5 години пристига на почивка със семейството си в Турция и е забелязана от продуцентите на хитовия сериал "Намери ме", които ѝ предлагат да изиграе главната роля.

Въпреки че голяма част от актьорския състав на "Намери ме" го напусна в края на трети сезон, Изабела продължава да играе в него и да израства като актриса. Момичето, която вече четири години се снима в сериала "Намери ме", се върна на екран в Турция с нов пети сезон. В България в момента гледаме последните епизоди от първия сезон на мелодрамата, където екранната Елиф е едва на 5.

В края на миналата година Изабела Дамла Гювенилир сюрпризира майка си и баба си, като им организира изненадващо пътуване до Мека, при това със собствени средства от хонорарите, припечелени от ролята ѝ на Елиф. Двете дами - Йурданур (майка ѝ) и Рахиме (бабата) - са силно религиозни мюсюлманки, а екскурзията до свещения град бе мечтана за тях от години насам. Там те изпълнили свещен религиозен ритуал, част от поклонението Умра, състоящ се в обикаляне на древен езически храм седем последователни пъти в посока обратна на часовниковата стрелка.

Изабела е повече от щастлива, че е успяла да зарадва мама и баба, а постъпката ѝ бе повод за десетки хиляди поздравления от страна на почитателите ѝ в социалните мрежи.

"Намери ме" се превърна не просто в поредната телевизионна турска драма, която придоби популярност и в съседните държави. Тя се превърна в едно явление, което неочаквано достигна до телевизионни пазари. Босна, Пакистан, Колумбия, Перу, Алжир, Перу, Пуерто Рико, че дори Полша, Аржентина и Унгария.

Тя е само на шест, казва се Елиф и е изоставена от майка си в богат дом, където ще бъде отгледана и възпитана. Ще бъде обречена да прекара живота си като хранениче без право на лично щастие или успехи.

И нататък съдбата й е отсъдила това непрестанно да се превръща в марионетка на конфликтите и интригите, вклинени в дома, в който живее. Предстои и дълъг път, в който повече ще страда, от колкото да се смее и да прави все неща, които не са типични за едно малко дете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали