Емануела: Димитър Динев е голямата ми любов

Фолк звездата разделена с Мартин, той й изневерил

Фолк певицата Емануела направи неочаквани разкрития в онлайн чат със своите последователи в инстаграм. Там изпълнителката обяви, че милионерският налследник Димитър Динев е любовта на живота й.

На въпрос – кой мъж е най-голямата ти любов, Емануела написа „След бащата на Мити, по-голяма любов не съм имала”. Запитана от друг свой фен дали е възможно двамата да се съберат певицата пък отговори „Нищо не се знае, животът е една непредсказуема приказка”. Звездата на "Пайнер" призна още, че иска да обича и да се влюби така, както в Динев.

Това изненада мнозина от последователите й, тъй като Емануела и Димитър се разделиха сред поредица шумни скандали и съдебни битки за родителските права над 4-годишния им, който също се казва Димитър.

Емануела за първи път призна, че е разделена с приятеля си – бизнесмена Мартин Николов, известен като Елвиса. Тя открито сподели, че причината е изневяра от негова страна.

„Аз не му се сърдя. Той си е такъв – бохем човек, да е жив и здрав”, написа Емануела.

Двамата имаха връзка няколко години, но след поредица раздели и събирания, отношенията между тях изглеждаха хармонични. През февруари хитовата певица дори призна, че са си купили апартаменти в една сграда и ги обзавеждат при общ дизайнер.

 

Коментари

Задължително поле