Емили Ратайковски е бременна (СНИМКА)

Американската манекенка и актриса Емили Ратайковски обяви първата си бременност на страницата си в Инстаграм. Тя потвърди радостната новина в интервю пред "Вог", като заяви, че няма да разкрива пола на бебето.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Who will this person be? What kind of person will we become parents to? How will they change our lives and who we are?“ read my essay on pregnancy and gender on @voguemagazine thank you for all the well wishes @cassblackbird @jordenbickham

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на

"Няма да научим пола, докато детето ни не навърши 18 години и тогава само ще ни съобщи за него", каза Емили Ратайковски. Тя харесва идеята детето да бъде пощадено от полови стереотипи.

"Мъжът ми казва, че "сме бременни". Аз му отговарям, че макар и това да е приятно чувство, не е съвсем истина. Яд ме е, че ДНК-то на цялото му семейство е в мен, но моята ДНК не е в него. Казвам му, че това ми се струва несправедливо и двамата се смеем", добави тя.

Емили Ратайковски е омъжена за продуцента и актьор Себастиан Беър-Макклард от 2018 г. Сватбата беше изненадваща, защото връзката им беше едва от няколко седмици.

Коментари

Задължително поле