Емир от "Обещание" спасява Фериде от отвличане

На актриса Джансу Туман ( Феридe) не й изнася да я сравняват с Йозге Яъз (Рейхан).

Нарин отлага сватбата с Кемал

Хитруша прикотква в обятията си Хикмет Тархун

Какво ще се случи в сериала "Обещание"?! Старият обожател на Фериде я причаква пред имението и я отвлича в горска къща, предлагайки за пореден път двамата да се оженят. След категоричния отказ на момичето, той заключва телефона й в чекмедже и заковава прозорците, за да не може да избяга. Докато отсъства, Федиде се докопва до телефона си и само успява да прати SMS на Емир:"Помогни!"

По местонахождението на мобилното устройство, Емир успява да я открие, но и той попада в капана. След ред перипетии, той и Фериде успяват да се спасят и приберат в имението. Помагайки си взаимно, зрителят на сериала "Обещание" вече е наясно, че Емир не е толкова безразличен към детегледачката на сина му.

Отношенията им обаче отново са обтягат, след като лелята на Емир - Оя, спретва пореден номер на Фериде, подозирайки я, че търси близост с племенника й, заради богатството му.

В деня на  сюннета (обрязването) на малкия Ийт, тя предлага на Фериде да облече една червена рокля. Момичето се съгласява без да подозира, че това е бил любимия тоалет на покойната съпруга на Емир - Рейхан. Разбира се, когато я вижда облечена така, той побеснява и отношенията им отново са в изходна позиция.
Нарин отлага сватбата си с Кемал, убедена,  че след ослепяването си, тя само ще е в тежест на любимия си и дъщеричката му Масал.

В хода на повествованието на сериала "Обещание" в имението на фамилия Тархун ще пролази и меркантилната снаха на Фериде - Сонгюл, която ще направи всичко възможно да се хареса на бащата на Емир.

Както "Труд" вече писа, третият сезон на "Обещание", в които красивата Йозге Яъз (Рейхан)  не играе, разочарова феновете на сериала в Турция. Много от тях дори се отказаха да го гледат, споделяйки в социалните мрежи, че без Рейхан, са загубили интерес към  поредицата.

По всичко изглежда, новата актриса Джансу Туман ( Феридe) извади лош късмет със влизането си в "Обещание", тъй като всички я сравняват с Йозге Яъз.

Тези дни турските медии съобщиха, че и тя ще напусне поредицата след приключване на третия сезон на "Обещание", а Гьокберк Демирджи (Емир) е подписал участие и в четвъртия.

Междевременно стана ясно, че Гьокберк Демирджи и Йозге Яъз, които се залюбиха по време на снимките на "Обещание", а в последствие се ожениха, отново ще са екранни партньори. Този път обаче - в международен проект за големия екран.

Двамата получиха предложение да участват в игрален  филм, копродуциран от Иран, Индия и Турция. Най-вероятно снимките ще се проведат през лятото, тъй като през есента Гьокберк  ще продължи да работи в поредицата на филмовата компания "Карамел" - "Обещание".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали