ЕНЕРГО-ПРО обезпечава сигурността на електрозахранването по празниците

По време на предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителното дружество в Североизточна България няма да преустановява електрозахранването на клиентите, пропуснали да платят навреме своите сметки за ток, и няма да осъществява планирани прекъсвания по електроразпределителната мрежа. В случаи на непредвидени повреди по съоръженията в готовност да реагират своевременно ще бъдат 62 екипа на дружеството. Екипите ще координират своите дейности чрез постоянна връзка с диспечерските центрове, обслужващи територията на Североизточна България, както и с мениджърския състав. Отчетниците на електроразпределителното дружество ще отчитат консумираната електроенергия по график.

През оставащите делнични дни до края на годината, 23, 27 и 30 декември, клиентите на ЕНЕРГО-ПРО ще имат възможност да заплатят задълженията си за електроенергия в Центровете за обслужване на клиенти или в офисите на партньори, съобразно празничното им работно време:

  • Пощенските станции на Български пощи, работещи в събота и неделя, ще обслужват клиенти със стандартното за уикенд работно време, а на 31 декември ще са на разположение с намалено работно време, публикувано тук: https://www.bgpost.bg/bg/messages/2270.
  • Офисите на ИзиПей ще работят съгласно обявеното на https://www.easypay.bg/site/files/Christmas_2019.pdf празнично работно време, а на 31 декември със стандартно работно време.
  • На 1 януари 2020 г. Центровете за обслужване на клиенти и касите на Български пощи няма да работят.

При необходимост клиентите могат да се свързват с операторите на денонощните телефонни линии, обявени на сайта компанията: https://www.energo-pro.bg/bg/Kontakti-bitovi-klienti.

Коментари

Задължително поле