Ердоган иска връщане на смъртното наказание

Турският президент Реджеп Ердоган даде поредния сигнал, че е готов да отклони страната си от пътя на евроинтеграцията.

Вярвам, че по Божията воля, след референдума на 16 април, парламентът ще направи необходимото по отношение на исканията ви за възстановяване на смъртното наказание, заяви Ердоган пред многохиляден митинг в Чанаккале. С него той отбеляза 102-рата годишнина от турската победа над войските на Антантата в битката при Галиполи.

Там Ердоган даде и началото на строежа на най-дългия в света мост с висяща носеща конструкция. Съоръжението „Чанаккале 1915“ ще прекосява Дарданелите, дължината му ще е 2023 метра и се очаква да бъде готово през 2023 година.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

 1. Много правилно! Всеки достоен човек би предпочел справедливостта пред еврогейските изислени ценности.

 2. Това означава ли,че ще екзекутират Йоджалан?Той извърши много убийства над турски граждани,но да трепеш фесовете не е престапление,нали?Ако някой си проси смъртната присъда-то това е самият нерез ердоган.Уж е тръгнал да вкарва туркия в ЕС,а постоянно гафи.Европа няма нужда от тази скапана азиатска страна.Те-турците и без това отдавна си работят в Европа.Защо им е официално да влизат в ЕС?

  1. Гошко. Кой ти каза че Турция иска в ЕС? След като актуално 80% от турците не искат, как мислиш ,че това може да стане, а? Искаха само безвизово да пътуват ,но явно Еврогейовете не могат да държат на дадената си дума. Гейове какво друго може да се очаква от тях.

 3. Смъртното наказание така или иначе ще се върне и не само Юджалан, всички терористи ще идат за сапун. Там им е мястото. Защо да ги хрантутят?! А що се отнася за Чанаккале- турците написаха история и разгромиха Британско-френско-гръцките агресори и си върнаха Турция в сегашните й граници. Поклон пред падналите бойци за свобода! Честит празник турци!

 4. Аха!Да не би да е безгрешен?Гафи и пред собствения си народ и пред нас-БЪЛГАРИТЕ.За нас няма по-гаден и страшен период от 1393-1878година,когато над моя народ се случиха най-жестоките неща,които въобще може да съществуват.И този изрод одобрява въпросния период и възвеличава осм.и-я.А трябва да се извини на БЪЛГАРСКИЯ народ.То й се ръководи от наглата тактика,че най-добрата защита е нападението.В турция има култ към личността на кемал Ататюрк.Той го оспори и загърби.Преди години насъска армията и жандармерията срещу собствения си народ.Загинаха хора.Окървави си ръцете.През лятото,когато се опитаха да го свалят-той се обърна към същия този народ с молба да го защити,но коварно и лицемерно:„моля ви.защитете демокрацията“Да ти плюя на демокрацията!!!Не струва.

 5. Диего
  Реджепа отдавна се изживява като султан, сега иска да го узаконят като такъв. На диктатора винаги се привиждат опити за преврат и това оправдава терора, на който подлага народа си.Солотюрк казва, че 80% от турците не искат ЕС. Ако е така, защо са наводнили Германия, Австрия, Холандия и други европейски страни. Нито географски, нито исторически, политически или културно Турция принадлежи към Европа. Действията на Реджепа още веднъж потвържда това. Което е жалко, защото голяма част от обикновените хора в Турция могат да бъдат за пример на европейците с трудолюбие, честност и доброта.

  1. Защото западняците са си ги внесли. И не може да сравняваш европа от 70те с днешното либирално блато.

 6. Престанете вече, не искаме всеки ден новини свързани с тоя.. Прекалявате .

 7. Диего, турците наводниха както казваш Европа защото бяха поканени да работят за тях. През 1961 г. има бум в икономиката на Германия и заетостта е 100%, липсват работници. Тогава е още желязната комунистическа завеса и немците са принудени да търсят работна ръка от Турция.Турците и италианците строят Германия,наравно с немците. А не като българите които дойдоха наготово в ЕС.Турците да вече трета и четвърта генерация в ФРГ.

 8. И в България трябва да се върне смъртното наказание, защото има много политици, бизнесмени, чиновници и престъпници, които заслужават да бъдат изпратени при Създателя си, а Той да ги оправя.

 9. Provineniata nakazvani so smrt sa opisani v Staria zavet , Hristos ne go otreche, no ni dade osnovnata doktrina za pokaianie proshtenie I popravlenie. Tova ni izdiga nad miusulmanite , koito oshte deistvuvat po starozavetni zakoni. Ima mesto za smartnoto nakazanie kam dneshen den

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.