Ето го тотомилионера от Габрово с чек от 3 милиона лева Късметлията бил на почивка в чужбина, когато ударил джакпота

Николай Стефанов от град Габрово е щастливецът, който спечели 3 120 616.80лева от играта „Тото 2 – 6 от 49“, съобщават от пресцентъра на българския спортен тотализатор.

Късметлията е участвал в играта с фиш за 3,50 лева, а печелившите числабяха изтеглени в 49-ия тираж, който се проведеминалия месец на 22 юни. Така той става92-ият тотомилионер на България, след като почти месец цяла България беше в очакване на появата му. Чекът му беше връчен тази вечер от Део в предаването на СПОРТ ТОТО.

Николай е на 57 години, щастливо женен, с две деца. Има 38 години трудов стаж и с усмивка споделя, че приключва кариерата си с печалбата на джакпота. Откакто се помни играе тото редовно и не пропуска тираж. Има си и числа, с които участва в различните игри. Но точно този път решил да ги замени с други и късметът му се усмихва.

„Имах планирана почивка в чужбина, затова не се обадих да взема печалбата си“, обяснява забавянето си новият тотомилионер и пожелава много здраве, късмет и вяра на всички. Разказва още, че първа за печалбата разбрала съпругата му, която не могла да повярва, после заминали на почивка, знаейки и спокойни, че вече са милионери. Дори преди да замине отишъл в тотопункта да си пусне фишове за тиражите за следващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионера, но той убедително отговорил, че не е. Искал да дойде и да вземе печалбата си, зада каже на всички.

Веднага след като бе спечелен, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ стартира с нови 2 000 000 лева. За днешния тираж той вече е 2 640 000 лева.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Аре ве, парцала Борисов и свинете му спряха да цуцат тотото ли? Дъщерята и зетя на кмета на Симитли станаха тото милионери, кмета пък шляпал парцала Борисов, а синът му сега дупетат в свинефермата герб. Некой нещо да рече???

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.