Ето какво си купи Луна с хонорара от "Капките" (ВИДЕО)

Луна показа какво е купила с хонорара си от „Като две капки вода“. Фолк легендата разкри пред почитателите си в социалната мрежа, че вече се радва на нов имот.

Тя показа снимки и видео и като не скри, че именно изкараните от шоуто за преобразявания пари е инвестирала в новата си придобивка.

„Нов дом, нови емоции, красота и любов съпътстват живота ми. Бъдете като мен: обичайте, радвайте се и ценете всичко по пътя си. Създавайте, не рушете“ – хвали се певицата.

„Благодарение на брилянтното си участие в поредния формат, в който приех да участвам, си подарих прекрасен апартамент на морето! Тук ще се подготвям за следващите си изяви които ми предстоят, за да се забавляваме заедно! Аз определено се забавлявам и определям правилата. Знаете, че съм най-добрата“ – заявява още попфолк звездата.

Много от феновете се усъмниха, че хонорарът на певицата е бил чак толкова висок, че да може да си позволи апартамент на морето. Някой обаче смятат, че певицата обича да преувеличава истории от своя живот, за да предизвика медиен интерес.

Коментари

Задължително поле