Ето колко е струвало на Ким Кардашиян четвъртото й дете

Четвъртото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест ще "струва" по-малко от третото, като и двете са износени от сурогатни майки, заради здравословния проблем (плацента акрета) на риалити звездата, който не ѝ позволява да носи и роди бебе.

Преди точно една година, на бял свят се появи третото дете на Ким - Чикаго Уест - като сурогатната майка е открита чрез агенция и според Mirror, платената сума е 68 850 долара, като $45 000 от тези пари са отредени за жената, износила Чикаго.

За четвъртото дете на Ким и Кание, е открита друга сурогатна майка, тъй като предната е била "наета" от друга двойка. Освен това, Ким не е използвала агенция посредник, а сама е намерила жената, което значително намалява заплатената услуга.

И в двата случая - с или без агенция - Ким Кардашиян е трябвало да отдели допълнителна сума, около 5000 долара, в случай, че се окажат близнаци или дори тризнаци. Към нея се добавят и още 4000 долара за евентуални усложнения със сурогатната майка и по-точно при увреждане на важен орган, в следствие от бременността или раждането.

Всичко заедно, възлиза на сума между 55 000 и 60 000 долара за четвъртото дете на Ким, което ще се появи в края на месец май.

С огромната сума пари обаче, идват и някои строги правила за майката, носеща бебето. Забранено й е да използва наркотици, да пие алкохол, да пуши цигари и дори да влиза в джакузи и сауна. Към списъка спадат още и забраните да си боядисва косата, да пие повече от 1 кафе на ден, да яде сурова риба и да сменя тоалетната на котката. И нещата не се изчерпват до тук - сурогатната майка няма право на полови контакти в първите 3 седмици след като ембрионът е имплантиран.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица