Жената, прегазила четирима, плаче в съда: Много съжалявам

жена прегази четирима

Съдът остави за постоянно в ареста 44-годишната жена, която прегази умишлено четирима души в старозагорското село Дълбоки. В съдебна зала Живка Георгиева през сълзи заяви, че много съжалява за случилото се, информира БТВ.

На 17 август жената, която работи като магазинерка в търговски обект в село Дълбоки, се качва на колата и блъска умишлено четирима души, стоящи на маса на тротоара пред магазина.

Единият от тях умира от нараняванията, другият е със счупена ключица и контузия на десния крак. Останалите двама са невредими. В съдебна зала шофьорката заяви, че не може да си обясни как е попаднала в тази ситуация. Георгиева сяда зад волана, след като е пила - резултатите от кръвните проби показват 1,59 промила алкохол.

Все още не е ясно защо магазинерка прегази умишлено четирима пешеходци

При инцидента един загина от раните си, а жената беше линчувана от притеклите се на помощ хора

Държавното обвинение посочи, че ако на шофьорката бъде наложена по-лека мярка, то има опасност за живота й - след инцидента Живка е била пребита от приятели на пострадалите.

Според адвоката й Светослав Миневски 44-годишната жена има нестабилна психика и анормално поведение, чиято проява е довела до този инцидент.

Коментари

Задължително поле