Жълт код за поледици в 9 области в страната

Цветан Цветанов: 800 са гражданите от Западните Балкани, които са се сражавали за ИДИЛ

Григор остава четвърти в света, тренира полугол за следващия турнир в Маями

Рублата поскъпна след изборите в Русия

Габрово става столица на магията Над 100 магове от 9 държави ще покажат своите таланти на “Магична Среща Златна Котка 2018”

Принц Хари без предбрачен договор Вярвал, че бракът му ще е продължителен

Енергия за 90 км/ч Култовият дребосък Isetta се възражда на ток

Търговската война на Тръмп Заетостта в американската икономика няма да се повиши, но ще растат цените на много стоки и услуги

Обречените усилия на госпожа Габриел

Агенцията по вписванията в София няма да работи с клиенти заради авария

Цветанов: Западните Балкани са акцент в работата на Европол (НА ЖИВО)

Във Враца започва повторният оглед на щетите от ураганната буря

Нено Димов: Протестите за Пирин са политическа кампания, която ще продължи до изборите

Шефът на Европол: 30 хиляди са потенциалните терористи в Европа

Битката между Русия и Запада на територията на България От перестройката до днес тя мина през пет етапа

Забавачка “Щастливо детство” в Пловдив изпрати поредния си випуск в първи клас

Много емоционално днес премина празникът в забавачка “Щастливо детство” в Пловдив, на който малчуганите от випуск-2017 година се разделиха с детската градина и получиха първата си диплома от системата на образованието. След много песни, стихове, народни танци и брейк, бъдещите ученици, щастливи и усмихнати, тичаха към своите родители и близки със заветния сертификат в ръце. “Бабо, завърших!”, извика силно малка русокоса красавица и предизвика широки усмивки у всички присъстващи.Дипломите на децата бяха връчени от Емилия Аджова, старши експерт в Регионалното управление по образование (РУО), и Стефка Симеонова, главен експерт “Образование” в районно кметство “Източен”.

Много от децата споделяха и своите желания – да станат полицаи, лекари, пожарникари и това развесели публиката. Кметът на район “Източен” Николай Чунчуков бе гост на тържеството и поздрави директора Евгения Попиванова и родителите за тясната връзка, която имат при отглеждането, възпитанието и образованието на децата. Той пожела на всички бъдещи първокласници да продължат с радост ученето, защото това очаква цялото общество от тях. Специални танцови поздравления за “зрелостниците” поднесоха и малките групи в градината, които се занимават допълнително с български език и изкуства в проекта “Растем заедно”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.