Завръщането на „Кингсмен”

Джема Артертън краси кадрите

Главна роля за Рейф Райнс

Тарикатската шпионска поредица на британеца Матю Вон “Кингсмен” се сдобива и с предистория в лицето на предстоящия филм “The King’s Man: Първа мисия”. Амбицията на режисьора и сценарист Матю Вон е да предложи една неортодоксална перспектива към жанра и да впечатли зрители и критици с качествена естетика и техническа презентация.

Атьорският състав този път се оглавява от Рейф Файнс и новака Харис Дикинсън, а филмът ще включва още Матю Гуд, Чарлс Данс, Даниел Брул, Арън Тейлър-Джонсън, Джимон Хонсу. Красота към кадрите добавя изящната Джема Артертън, която е просто идеална за този тип филми.

В скорошно създателят на поредицата Матю Вон каза: “Много обичам шпионски филми, но това е съвсем различен тон и стил, а като шпионски филм е такъв, какъвто никой не е правил от много време насам. Можете да очаквате неочакваното - това е всичко, което ще кажа. Двамата герои поемат едно пътуване, което, ако някой го е очаквал, аз ще се откажа. Хората ще откачат, или в добрия, или в лошия смисъл на думата, но във всеки случай ще откачат.”

Коментари

Задължително поле