Данъчни затвориха четири вериги от заведения за хранене в София

Пожар изпепели подпокривното пространство на сграда в София

Ангел Джамбазки и Мария Габриел откриха международната конференция „Западни Балкани“ (СНИМКИ)

42-годишен охранител издъхна след сбиване пред пловдивско заведение

Правителството прие разследването срещу главния прокурор и неговите заместници да се провежда от завеждащия инспектората на прокуратурата

Най-вероятната причина за взрива в цеха за биогаз е техническа неизправност Стабилно е състоянието на пострадалите

Спипаха старинни предмети в дома на 67-годишен от Пловдивско

Геймърите се появиха на спортни игри

Министър-председателят иска закон за партийната субсидия (ВИДЕО)

Нено Димов: Главният прокурор ще има задължението веднъж годишно да прави отчет пред парламента

Веганът Добрин спечели „Игри на волята“

Томас от „Игри на волята“ пред „Труд“: След предаването станах по-мил и земен

Тежка катастрофа затруднява движението по АМ “Тракия“ (ВИДЕО)

„Ферари“ шампион в симулатора

Странен накит променя средновековната история Златната Орда определяла политиката на европейците през ХІІІ-ХІV в.

Завърши поредното издание на Ученически игри 2016/2017 в Благоевград

С награждаване на победителите в категория „лека атлетика“ бяха закрити Ученически игри 2016/2017 година в Благоевград. Официален гост на събитието бе заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова. В Спортен комплекс „Пирин“ тя връчи грамоти, медали и купи на всички победителите.

Общо 170 отбора и над 1500 участника от 17 учебни заведения взеха участие в поредното издание на Ученически игри в Благоевград.

Учениците бяха разделени на три възрастови групи и взеха участие в осем спортни дисциплини. Първата група бяха деца от 5 до 7 клас, втора група за ученици от 8 до 10 клас, трета група 11- 12 клас, които премериха сили, умения и бързина в шахмат, хандбал, волейбол, тенис на маса, баскетбол, бадмингтон, футбол и лека атлетика.

Победители от първа група(5-7 клас) при момчетата в дисциплина „лека атлетика“ станаха учениците от VIII СОУ „ Арсени Костенцев“, на второ място се класираха състезателите от III ОУ „Димитър Талев“, а на трето място децата от ПМГ „ Академик Сергей Павлович Корольов“. В същата група, категория момичета на първо място се класира III ОУ „ Димитър Талев“, на второ място VIII СОУ „ Арсени Костенцев“, на трето място ПМГ „ Академик Сергей Павлович Корольов“. В следващата група, в която участват деца от 8 до 10 клас, при девойките на първо място се класираха състезателките от езикова гимназия „Академик Людмил Стоянов“, след тях се нареждат момичетата от ПГИ „Иван Илиев“. При юношите, в същата категория, на първа позиция са момчетата от ПМГ „ Академик Сергей Павлович Корольов“ . На второ място са младежите от ПХГ „Св. св. Кирил и Методий“, а веднага след тях се класират ПГИ „Иван Илиев“. В последната категория- 11- 12 клас, при девойките на първо място са момичетата от езикова гимназия „ Академик Людмил Стоянов“, на втора позиция ПГИ „Иван Илиев“, на трето място ПХГ „Св. св. Кирил и Методий“. При момчетата с първо място са ПМГ „ Академик Сергей Павлович Корольов“ и на второ място ПХГ „Св. св. Кирил и Методий“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.