Задържаха 42-годишен, нападнал жена в гръб и блудствал с нея

42-годишен мъж е задържан в Разград за блудство с жена, която проследил и нападнал в гръб. Иван. Ив. е в ареста с постановление на Районна прокуратура, която го е задържала за 72 часа, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Престъплението е станало към 19,30 часа в понеделник. Мъжът причакал непознатата жена, която излязла от магазин на търговска верига в центъра на града. Застигнал я и я нападнал в гръб, като извършил блудствени действия. Избягал в тъмното, уплашен от виковете на жената. Тя подала сигнал в полицията и извършителят бил установен и арестуван. Двамата не се познавали, гласи неофициалната информация. Нападнатата жена била на 46 години.

„Извършителят на сексуалното насилие бил установен и разпознат от жертвата. Деянието е в изпитателния срок на влязла в сила присъда на мъжа за шофиране след употреба на алкохол. През 2017 г. Иван Ив. е осъден на 8 месеца лишаване от свобода, като наказанието е било отложено с 3-годишен изпитателен срок“, съобщават от Апелативна прокуратура.

Това е втори мъж, задържан в Разград за блудство в последните дни. Миналата седмица беше арестуван друг, 27-годишен, за когото е било установено блудство с 14-годишна ученичка.

Коментари

Задължително поле