Закопчаха любовница на екс-мафиот №1 в Италия и съпруга ѝ

Омъжената Лорена (вдясно) не само е била щедра и старателна домакиня на укривалия се три десетилетия от правосъдието екс-мафиот №1, Денаро (вляво) но и негова любовница.

Матео Месина Денаро със син и дъщеря от тайни тръпки

Босът купил за причастието на момчето си „Ролекс“ за 6300 евро

Ревност мори изгорите из Сицилия на „капо ди тути капи“

Антимафиотите в Сицилия арестуваха съпрузите от градчето Кампобело ди Мадзара – 49-годишния Емануеле Бонафеде и по-малката от него с една година Лорена Нинфа Лансери. Те са обвинени от прокуратурата в Палермо, че в течение на дълги години са били нещо като семейство на закопчания на миналия 16 януари бивш върховен бос на „Коза ностра“ Матео Месина Денаро. С други думи Емануеле и Лорена са били най-преданите ятаци на „капо ди тути капи“ на мафията, докато се е укривал от правосъдието, като почти всеки ден той е сядал на трапезата им за обяд и вечеря.

Но според антимафиотите омъжената Лорена не само е била щедра и старателна домакиня на укривалия се три десетилетия от правосъдието екс-мафиот №1, но и негова любовница. Свидетелстват го намерените от силите на реда в апартамента му в Кампобело ди Мадзера нейни писма, в които тя величае Матео Месина като „най-скъпия и стилен подарък“ в нейния живот на саможертви. „Мисля, че всяка жена, която те има до себе си, – подчертава Лорена в едно от писмата, - се чувства специална, тъй като ти успяваш да занулираш всички други мъже. Обичам те, ти си велик!“ Когато пък разбира, че „Кръстникът“ е болен от рак, Дилета, както жената подписва писмата си, му обяснява, че постоянно плаче и се моли за него. Но освен силната любовна тръпка между омъжената дама и укриващия се от правосъдието бос, изглежда има и по-силна причина, която да циментира тяхната връзка. Антимафиотите смятат, че роденият от Лорена през 2003 г. син Джузепе е дете на Матео Месина Денаро. За това говорят както записаните в хола на семейството с „бръмбари“ обръщения на боса към момчето със „синко“, така й големият подарък, който той му прави през 2017 г. в деня на  неговото първо причастие. Става дума за часовник марка „Rolex“, който е купен от бижутериен магазин в Палермо няколко дни преди таченото от католиците събитие и чиято цена е 6300 евро. Като подаръкът е старателно „осчетоводен“ в личните тефтери на Месино Денаро за приходи и разходи.

Ровейки се из откритата в бърлогите на „Кръстника“ кореспонденция, старателните ченгета попаднали и на множество доказателства за наличието в Сицилия на доста други негови любовници. Макар и да са подписвали почти винаги с псевдоними и често да са се изповядвали в трето лице и в мъжки род, авторките на тези послания вече се знаят от хората на силите на реда. Които са убедени, че подложеният в момента на курс по химиотерапия в затвора в гр. Акуила Матео Месина е бил силно ревнуван и преследван през последната година от детската учителка Лаура от град Кастелветрано. Защото тя му пише непрекъснато къде е видяла спрян личния му автомобил, колко се е задържал той на дадена улица, къде най-вероятно е бил и други констатации-упреци. Лаура пък има дъщеря Мартина, която „Кръстникът“ хвали непрекъснато в записани разговори сякаш е негова собствена рожба и за антимафиотите това изглежда е истина.

Освен ареста на близките му хора, Матео Месина Денаро получи през миналата седмица доста сериозен удар от кръвна роднина – дъщерята на сестра му Розалия – адвокатката Лоренца Гутадауро, която „Кръстникът“ бе определил за негова довереничка, отказа да го защитава на сегашните и бъдещите процеси срещу него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа