Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Емил Караниколов: Държавата има отговорсност към всеки човек и бизнес Трябва да направим всичко възможно, за да може българинът да остане на работа, заяви министърът

Отстраниха аварията на водопровода в Перник

Може ли с честен труд човек да натрупа състояние?

Китай съобщи за нови случаи на коронавирус

Зам.-кметът Барбалов: Втора градска болница в София може да бъде трансформирана в инфекциозна

Втора градска болница в София ще бъде трансформирана в инфекциозна болница при нужда, за да може да приема заболели от коронавирус. Това обяви зам.-кметът на Столична община Дончо Барбалов, който представи мерките, които местните власти предприемат за борба със заразата.

Мярката ще бъде предприета след заповед от Министерство на здравеопазването. Болните, наммиращи се там към момента, ще бъдат преместени в други лечебни заведения, при необходимост.

„Първоначално могат да бъдат осигурени 50 легла. Ние създаваме организация по отношение на финансирането, медицинското оборудване и консумативи, така че при нужда болницата, в рамките на 72 часа, да смени своето предназначение”, обясни Барбалов.

Той каза още, че е указано на всички транспортни оператори да предприемат допълнителни мерки за дезинфекция на превозните средства.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.