Започва конкурсът "Да украсим Бургас"

В четвъртък започва традиционният общинският конкурс "Да украсим Бургас". Условието за участие е да се удостовери със снимка или кратко видео, принос за цялостното празнично настроение чрез направата на атрактивна Коледна украса. Тя трябва да е поставена на външни фасади на офиси, магазини, блокове и обществени сгради в Бургас.

"Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!" е мотото на новото издание на традиционния конкурс. Той се организира за 12-ти път в навечерието на Коледните празници. Крайният срок за участие е 15 декември, събота. Целта е да се поощри креативността и личната инициатива на бургазлии.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2019 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци", както и новият луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

В "Да украсим Бургас" могат да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, училища и др.

Коментари

Задължително поле